İlyas sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 12:10

Balkonumuzda bir yavru kedi doğurdu. Üç yavrusu vardı, ikisi öldü, sadece biri hayatta kaldı. Defalarca kez 153'ü aramama rağmen müşteri temsilcisine bağlanmadılar bile. Anne kedide virüs var ve veterinere götürecek durumumuz yok. Hayvan barınakları dolu, hayvan hastanesine götürecek vasıtamız yok. Anne kedideki virüs bize bulaşacak diye korkuyoruz ama sokağa da atamayız. Adana'nın bu sıcağında ölüme terk etmiş oluruz. Lütfen yetkili biri bu işe bir çare bulabilir mi?

24 Haziran 2024 15:20

Bugün ve geçen günlerde hayvan barınağını aradık oradan da ona benzer bir şey yaşadık hayvanları almadıklarını sadece hasta hayvanları aldıklarını ve hastaysa eğer tesislerine getirmek zorunda olduğumuzu dile getirdiler ve telefonu yüzümüze kapattılar tekrar aradığımızda ise telefona cevap vermediler gerçekten üzücü bir durum hastalık kapacağız dememe rağmen umurlarında olmadı ilk önce biz sonra apartman sonra mahalle olarak bir karantina olmadığı sürece bakmayacaklar sanırım

17 Nisan 2025 11:59

Aklıma geldi yazayım dedim bundan 3-4 ay önce neredeyse 1 yıldır baktığım kedi öldü hastalandı ben defalarca aramama rağmen ilgili birimleri direkt müşteri temsilcisine bağlanmayı bırak sesli anons sistemine bile almadılar direkt yüzüme kapanıyordu telefon Hayvanların bu denli önemsenmemesi bu ülkede açıkçası beni üzüyor umarım bu konuda yetkililer bu işini yapmayan işgüzar insanların cezasını verir Yağmurlu buz gibi havada dışarı atmamakla beslemekle doğrumu yaptım emin değilim artık bundan sonra hayatım boyunca hiçbir hayvan beslemeyeceğim sırf ölümüne neden olabilirim diye

Alo 153 Hayvan Ambulansı 153 Ün Duyarsızlığı

24 Ekim 2023 07:32
Alo 153 Hayvan Ambulansı 153 Ün Duyarsızlığı
Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 20:56
Alo 153 Hayvan Ambulansı 153 Hayvan Ambulansı
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2023 01:21

27 Eylül 2023 07:57