Allianz Sigorta Poliçe Teklifini 24 Saat Dolmadan 2 Katına Çıkardı

16 Ağustos 2024 18:16

Allianz Sigortadan 2 yıldır çocuğum ve kendime tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum. 18.08.2024 de sigorta sürem dolduğu için acenteden 14.08.2024 tarihinde 26.970₺ teklif aldım. 15.08.2024 tarihinde de teklifi onayladığımı ilettim. Fakat acente Allianz sigortanın fiyatları güncellediği ve teklifi 46.180₺ olarak güncellediğini iletti. Sistemden de bunu kaldırdıklarını öğrendik. Acente Allianz'a ilgili dilekçeyi ve talebi ilettiğinde red cevabı aldığımızı iletti. Ben 2 yıldız doğum teminatlı poliçe yaptırıyorum. Kazanmış olduğum bir hak var. Bana verdiği teklifi 24 saat bile dolmadan nasıl olur da iptal eder. Konu ile ilgili Allianz sigortayı aradığımda da geçerli bir cevap alamadım. Poliçe sürem hafta sonu doluyor. Bana bu vakit olmuş müşteri temsilcisi mail atın diyor. Bu kadar zaman boş yere ben ödeme yaptım. Haklarımı sıfırlasın diye mi? Konu ile ilgili haklarımı arayacağımı gerekli tüm mercilere şikayette bulunacağımı bildirmek isterim.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Poliçe İptaline Rağmen Ücret İadesi Yapılmıyor Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

04 Ağustos 2025 06:18
police-iptaline-ragmen-ucret-iadesi-yapilmiyor-musteri-hizmetleri-cozum-sunmuyor-2.jpg
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allın Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yeniletmeme İşgüzarlığı

03 Eylül 2024 18:09
Berna sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Onay Almadan Sigorta Yeniliyor Ve Tahsilat Yapıyor

22 Ocak 2024 18:13
Funda sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 11:02

Allianz'da Yenileme Onayı Ve Acenta Sorunu