Alkan Group Kötü Tavır

24 Kasım 2023 16:00

Alkan Group şirketinde insan kaynakları müdürü olan b*** hanım ile bir konu hakkında konuştuğumda yardımcı olamayacağını iletti ve bunun üzerine yetkili kişi ile görüşmek istedim. Ancak o da ısrarla yönlendirme yapamayacağını söyledi. Sonunda aktarım yapacağını belirtti. Daha sonra telefona çıkan kişi kendini yönetici olarak tanıttı. Başta ismini vermedi, sonrasında a**hanım olduğunu söyledi. Ne var ki konuyu onunla çözemedik ve bağırmaya başladı. Ardından tehditler savurdu, bir daha ararsam mahkemeye vereceğini ve aramamın doğru olmadığını iletti. Telefonu bu şekilde kapattı. Sonrasında öğrendim ki şirkette a***hanım adında bir çalışan yokmuş. Yani anlaşılan o ki, bir karakter oluşturularak insanları avukat aracılığıyla ve mahkeme tehdidiyle korkutmaya çalışıyorlar. İlgili konuşmalar kayıtlıdır. Tarafıma bu konu hakkında acil dönüş yapılmasını ve insan kaynaklarında bulunan b** hanım ile ismini a*** olarak tanıtan kişiden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Fatih
Fatih
30 Kasım 2023 11:23

Benim bahsettiğim firma Sakarya'da bulunmaktadır iletilen firma farklı bir firmadır

10 Aralık 2023 18:19 (Şikayetten 16 gün sonra)

Hatay Antakya da Deprem öncesi faaliyet gösteren bir firma ile ilgili şikayet etmişsiniz Sakarya da olan firma değiliz iyi günler

Şok Edici Müşteri Hizmeti Deneyimi

04 Ocak 2025 12:35