Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 22:58

Siparişin verilme tarihi: 3 Kasım 2023'te AliExpress sitesinden orijinal yüksek hızlı M2 NVMe SSD 1TB 2TB 4TB SSD sürücü dahili SSD M.2 PCIe 4.0x4 sabit disk dizüstü masaüstü PS5 PS4 için 4TB 990PRO ürün siparişi verdim. Ürün orijinal Samsung marka olup 7500 MB okuma ve 6500 MB yazma hızına sahip olduğu için sipariş vermiştim. Ancak ürün elime ulaştığında 1600 MB ve 600 MB okuma yazma hızları olduğunu gördüm ve ürün çalışırken birdenbire hata vererek kendini sıfırlıyordu.

Satıcı ile iletişime geçtim ve ürünün iadesini istedim. Satıcı bana iki seçenek sundu: 'Müşteri, size kötü bir alışveriş deneyimi yaşattığım için çok üzgünüm. Sizi telafi etmek için iki çözüm sunuyoruz. Seçenek 1: Size 2 dolar iade edeceğiz ve yeni bir 2TB sabit sürücüyü tekrar göndereceğiz. Ayrıca tazminat olarak size bir hediye vereceğiz. Göndermeden önce ürün kalitesini tekrar kontrol edeceğiz ve sizin için en hızlı lojistik kanalını seçeceğiz. Bu sayede paketi en kısa sürede almanızı sağlayacağız. Seçenek 2: Alıcı malları iade eder ve tam geri ödeme yapılır. Paketi aldıktan ve doğru bir şekilde kontrol ettikten sonra geri ödeme tam olarak yapılacaktır. Hangi çözümü tercih edersiniz? Cevabınızı bekliyorum.'

Ben birinci seçeneği tercih ettim ve anlaşmazlığı kabul ettim. 2 dolar iade edildi ancak satıcı 2TB M2 SSD göndermedi. Üstelik satıcı mesajlarıma cevap vermeyi keserek ve ürün elimde kaldı. Defalarca müşteri hizmetlerine bu durumu iletmeme rağmen, 'Sorununuz için size e-posta gönderilecek.' denilerek sorunum çözüme kavuşturulmadı.

Bu durum hala devam etmekte ve sorunum çözülmedi. AliExpress gibi dünya çapında satış yapan bir şirketin müşterisini bu şekilde mağdur etmesi kabul edilemez.

Şikayet numaralarım şunlardır:
1- 2503801619180897
2- 2503801685638617
3- 2503801695334333

Ürünün tam tutarının tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

20 Şubat 2024 21:17

Bugün müşteri hizmetleri bana vermiş oldukları kargo kodunu ve yine vermiş oldukları takip sitesinden kargomun başkasına teslim edildiğini öğrendim ve müşteri hizmetleri bana satıcıya ulaşmamı söyledi, satıcıya ulaşsam zaten müşteri hizmetlerine ulaşıp sorunumun çözülmesi için çabalamam :(

10 Ağustos 2024 23:45

Uzun süren çabalar sonucu elimdeki kanıtlarla defalarca destek ekiplerine ulaşmamın sonucu ücret iadesini gerçekleştirdiler

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Aliexpress Siparişim Gelmedi Ve Para İadesi Yapılmadı!

Bülent
14 Şubat 14:32
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
08 Kasım 2023 11:09
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan

18 Ekim 08:21
aliexpressten-aldigim-usb-bellek-sahte-cikti-iade-islemi-yapamiyorum-3.jpg
aliexpressten-aldigim-usb-bellek-sahte-cikti-iade-islemi-yapamiyorum-2.jpg
aliexpressten-aldigim-usb-bellek-sahte-cikti-iade-islemi-yapamiyorum-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
07 Temmuz 2023 19:05