Sait sonuçtan hiç memnun değil

Aliexpress Görevinde Yaşanan Komisyon Sorunu

Aliexpress Görevinde Yaşanan Komisyon Sorunu
20 Mayıs 2024 09:06

Aliexpress adlı 'görev yap, para kazan' linkinden görev yaptım ve yüksek komisyonlu sipariş geldi. Yükleme yapamadım ve verdiğim parayı da geri alamıyorum. Bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi lütfen? Nasıl yapabilirim ve paramı nasıl geri alabilirim? Hiçbir bilgim yok, bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsunlar.

20 Mayıs 2024 22:00

Ben de 'Görev Yap Kazan' adı altında AliExpress'in referans gösterdiği Koreli bir kız yardımcı olarak göreve başladım. İlk başta görevleri tamamlayarak para kazanmaya çalıştım ve küçük miktarlarda kazanç sağladım. Ancak, bir sonraki görevde yüksek komisyonlu bir görev geldiğinde, görevi tamamlamak için daha fazla para yüklemem gerekti. Ne yazık ki, görevi tamamlayamadım ve param içeride kaldı. Paramın geri iade sini istiyorum lütfen yardımcı olun

Sait
20 Mayıs 2024 20:48

Aliexspires adlı kullanıcının görev yap para kazan adı altında yatırdığım parayı çekemiyorum

Burak

Sana burayı kim önerdi

Ayça

Bana bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mı

Ahmet

Arkadaşım şanslı komisyondan dolayı istediği doları yatırmaz isen ve görevleri tamamlamadan paranı geri alamazsın

Görev Tamamlanamıyor: Yatırdığım Paramı Geri Alamıyorum

Sinan
22 Mart 13:07
Görev Tamamlanamıyor: Yatırdığım Paramı Geri Alamıyorum

Aliexpress'te Para Yükleme Sorunu Ve Hesaba El Konulması

Naciye
21 Eylül 17:59
aliexpresste-para-yukleme-sorunu-ve-hesaba-el-konulmasi-1.jpg

Aliexpress İnternet Üzerinden Sipariş Onayı İle Kazanç Vaadi Ve Yaşanan Sorunlar

Rahman
28 Nisan 2024 21:18