Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Alibahis Bonus Vaadiyle Hüsran Yaşadım

09 Ocak 2024 11:48

Alibahis, parayı ödemiyor. Çevrim şartsız bonus aldım, %25 oranında 10 bin TL yükledim ve bunu 52 bin TL yaptım. Para çekme talebinde bulundum ancak red cevabı aldım. 'Çevriminiz eksik olduğu için çekiminiz red edilmiştir' denildi. Oysa çevrim şartım olmadığını belirterek yeniden çekim talebinde bulundum ve yine red aldım. Ardından maç yaptım, kazandım ve bakiye 100 bin TL oldu. Tekrar çekim talebinde bulundum ve yine red geldi. Bir matematik hesabınız varsa, ne kadar çevrim eksik onu söyleyin dedim ve beş gün geçti. Sonunda F***** adında biri aradı ve minimum 1.80 orandan 8 farklı bahis yapmam gerektiğini, 80 bin TL çevrim yapmam gerektiğini söyledi. Kasamda 120 bin TL vardı. Dediklerini yaptım ve 160 bin TL yaptım. Basketbol maçları üzerine bahis oynuyorum zaten. Ardından 150 bin TL için çekim talebinde bulundum ve yine red geldi. 'Çevriminiz yetersiz' dediler. Dediklerinin iki katını yaptım ve paramı istedim, yine red aldım. Sonra beş gün boyunca ulaşmaya çalıştım. Canlı destekten bana WhatsApp üzerinden yazdıklarını, güvenlik biriminin 'Bizi şikayet ediyorsunuz' gerekçesiyle paramı yatırmayacaklarını söylediler. Her gün arayan A**** adında biri de ortadan kayboldu. Ben yıllardır basketbol oyunları oynayan biriyim ve oranlarım genellikle minimum 1.80'dir. Bonus aldığımızda ve 1.20 oranındaki ganyanlara vurduğumuzda 'Şikayet etmeyin yoksa paranız kalmaz' diyorlar. Ancak ben yılların basketbol oyuncusuyum ve paranız kalır.

10 Ocak 2024 12:30

Benim isim vermeyeyim bir sitede 150k param kaldı dediği gibi vip üyeyim bir de altın gümüş bronz olayı var en yukarısındaki ne ise oyum güya param kaldı sonra ben lisans siketleri var lisans aldıkları en altta sitenin küçük yerinde logoları var orayı tıkladım ve mail adresleri çıktı lisans veren yerlerin İngilizce olarak sıkıntımı yazdım resim görsel ekran görüntüsü ne varsa ekledim daha sonrasında curacao ülkesi tamam küçük ama bu işte acayip sıkılar çünkü ülkenin geçim kaynağı bu iş inanın bu işte çok aşırı disiplin var o ülkenin ticaret ve sanayi odasının WhatsApp ve mail adresine ulaştım çünkü lisans şirketleri onlara bağlı çalışırlar lisansı vereni de denetleyen var curacao da bununla ilgili özel bir birim var İngilizce olarak WhatsApp'tan yazmıştım cevap geldi link atıldı o kişi ile de arkadaş gibi konuştuk sonra Instagram'dan bile ekledik birbirimizi dedi ki önce lisans şirketine yaz yol yordam gösterdi eğer problem çözülmez ise bize yaz WhatsApp'tan ya da mailden çok ağır yaptırım uygulanır iptal edilir kendi özel numarasını dahi verdi bana da yollayabilirsin dedi denedim gerek kalmadı lisans şirketi denetime gelmiş ve beni haklı buldu paradan ümidimi kesmiştim tabi bunlar bir süreç bir gün bir baktım telefona 150k para geldi mesajı okudum vay dedim mailime baktım sorununuz çözülmüştür paranız hesabınızda diye İngilizce yazmışlar o sitenin müşteri temsilcisi vardı telefonlarımı açmıyordu her gün arayan adam para olayı olunca sen ne yaptın ya dedi bırak lisans şirketini curacao ticaret ve sanayi odasını nereden buldun dedi dünyanın cezasını yedik dedi curacao evet çok küçük ama ülke bundan geçiniyor ekmek paraları bu çok disiplinliler tabii bunlar süreç arkadaşlar çektiğimi bir ben bir Allah bilir...

10 Ocak 2024 12:28

Alibahis, parayı ödemiyor. Çevrim şartsız Bonus aldım, %25 oranında 10 bin tl yükledim ve bunu 52 bin tl yaptım. Para çekme talebinde bulundum ancak red cevabı aldım. 'Çevriminiz eksik olduğu için çekiminiz red edilmiştir' denildi. Oysa çevrim şartım olmadığını belirterek yeniden çekim talebinde bulundum ve yine red aldım. Ardından maç yaptım, kazandım ve bakiye 100 bin tl oldu. Tekrar çekim talebinde bulundum ve yine red geldi. Bir matematik hesabınız varsa, ne kadar çevrim eksik onu söyleyin dedim ve beş gün geçti. Sonunda f***** adında biri aradı ve minimum 1.80 orandan 8 farklı bahis yapmam gerektiğini, 80 bin tl çevrim yapmam gerektiğini söyledi. Kasamda 120 bin tl vardı. Dediklerini yaptım ve 160 bin tl yaptım. Basketbol maçları üzerine bahis oynuyorum zaten. Ardından 150 bin tl için çekim talebinde bulundum ve yine red geldi. 'Çevriminiz yetersiz' dediler. Dediklerinin iki katını yaptım ve paramı istedim, yine red aldım. Sonra beş gün boyunca ulaşmaya çalıştım. Canlı destekten bana WhatsApp üzerinden yazdıklarını, güvenlik biriminin 'Bizi şikayet ediyorsunuz' gerekçesiyle paramı yatırmayacaklarını söylediler. Her gün arayan a**** adında biri de ortadan kayboldu. Ben yıllardır basketbol oyunları oynayan biriyim ve oranlarım genellikle minimum 1.80'dir.   lafa geldi mi mangalda kül bırakmıyorlar çevrim şartsız Bonus alıyorsunuz bakin bir matematik hesapları da yok adamların keyfine kalmışız çevrim ne kadar sen az daha oyna diyor bana :) ) )

10 Ocak 2024 12:21

İsim vermeyeyim bir sitede 150k param kaldı dediği gibi vip üyeyim bir de altın gümüş bronz olayı var en yukarısındaki ne ise oyum güya param kaldı sonra ben lisans sirketleri var lisans aldıkları en altta sitenin küçük yerinde logoları var orayı tıkladım ve mail adresleri çıktı lisans veren yerlerin İngilizce olarak sıkıntımı yazdım resim görsel ekran görüntüsü ne varsa ekledim daha sonrasında curacao ülkesi tamam küçük ama bu işte acayip sıkılar çünkü ülkenin geçim kaynağı bu iş inanın bu işte çok aşırı disiplin var o ülkenin ticaret ve sanayi odasının WhatsApp ve mail adresine ulaştım çünkü lisans şirketleri onlara bağlı çalışırlar lisansı vereni de denetleyen var curacao da bununla ilgili özel bir birim var İngilizce olarak WhatsApp'tan yazmıştım cevap geldi link atıldı o kişi ile de arkadaş gibi konuştuk sonra Instagram'dan bile ekledik birbirimizi dedi ki önce lisans şirketine yaz yol yordam gösterdi eğer problem çözülmez ise bize yaz WhatsApp'tan ya da mailden çok ağır yaptırım uygulanır iptal edilir kendi özel numarasını dahi verdi bana da yollayabilirsin dedi denedim gerek kalmadı lisans şirketi denetime gelmiş ve beni haklı buldu paradan ümidimi kesmiştim tabi bunlar bir süreç bir gün bir baktım telefona 150k para geldi mesajı okudum vay dedim mailime baktım sorununuz çözülmüştür paranız hesabınızda diye İngilizce yazmışlar o sitenin müşteri temsilcisi vardı telefonlarımı açmıyordu her gün arayan adam para olayı olunca sen ne yaptın ya dedi bırak lisans şirketini curacao ticaret ve sanayi odasını nereden buldun dedi dünyanın cezasını yedik dedi curacao evet çok küçük ama ülke bundan geçiniyor ekmek paraları bu çok disiplinliler tabii bunlar süreç arkadaşlar çektiğimi bir ben bir Allah bilir https://www.curacaochamberofcommerce.com/contact-follow-us/ Linki paylaştım burası curacao ticaret ve sanayi odası burda oyun denetleme lisans birimi var WhatsApp numarası ve mailleri var konuşurken İngilizce konuşacaksınız turkce yazmayın şikayeti de İngilizce yazacaksınız bilgi amaçlı yazdım internette Emniyet Genel Müdürlüğü diyor başvurun yok karakola gidelim ;) ) )

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Alibahis İsimli Bahis Sitesi Paramı Ödemiyor

18 Mayıs 2024 18:53
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Çekim Taleplerim Sürekli Keyfi Sebeplerle İptal Ediliyor

Bülent
25 Haziran 08:41
Çekim Taleplerim Sürekli Keyfi Sebeplerle İptal Ediliyor

Alibahis Sitesinde Yanıltıcı Bonus Ve Çekim Sorunları

05 Ocak 14:10
Musa sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 15:23
Alibahis Ödeme Yapmaması Çevrimsiz Bonus Deyip Çevrimli Vermesi
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 02:25