Algida İle Kazan Fiyaskosu

Algida İle Kazan Fiyaskosu
Erkut
30 Nisan 2024 11:18

Algida ile Kazan uygulamasında bir hayli puan biriktirdim ancak ne yazık ki hiçbir işletmede kullanamadım. Bunun nedeni, Migros mağazalarına henüz QR kod okuma cihazlarının gelmemiş olması. Cihazların ne zaman geleceği konusunda bir bilgi verilmedi ancak kampanya tarihinin sona ermek üzere olduğunu biliyorum. Acaba Algida firması bu cihazları ne zaman gönderecek, merak ediyorum. Sanırım gelecek yıl gibi bir zaman diliminde olacak. Ürünler için verilen yazılı kodun sadece sayılardan oluşması gerektiği söylendi; fakat bu kodlar da bazı harfleri içeriyor. Böyle bir kampanya düzenliyorsanız ve bu kadar büyük bir firmaysanız, insanları mağdur etmemeniz gerekir. Eğer bir işe başladıysanız, sonuna kadar arkasında durmalısınız. 'İnsanlar bu kampanyadan nasıl faydalanamaz' diye düşünmüş olabileceğinizi düşünmeden edemiyorum. Bu durum gerçekten hayal kırıklığı yaratan bir fiyasko.

30 Nisan 2024 22:38

Aylardır biriktirmiş olduğumuz puanları Migros ve diğer ufak bakkallardan almaya çalıştığımızda QR Code un altında bulunan kodun sadece rakam olarak yazılabiliyormuş harf olarak yazılamadığı için dondurmaları vermediler. İnsanları rezil etmekten başka yaptığınız bir şey değil. Bunca biriktirdiğimiz puan ve emek boşuna gitti

Ek
Ek
30 Nisan 2024 13:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Muhammed

Aslında öyle bir durum yok, rakam da harf de yazılabiliyor. Neden karekod okutmuyorlar ki? Ben çok kullandım, sadece geçerli olan bakkalı bulmanız zor, uygulama göstermiyor ama ben A101 de Algida çalışanına denk geldim ona sordum hangi bakkallarda geçerli diye o şekilde öğrendim. Hiç olmadı bulunduğunuz yerdeki Algida firma yetkilisini arayıp sorun.

Kübra
17 Aralık 2023 17:58