Buharlı Temizleyici Su Akıtıyor Ve Pas İzi Bırakıyor

Asuman
31 Ekim 2024 09:57

08.11.2023 tarihinde Çiçek Sepeti'nden Alf BT-122 Steam Force buharlı temizleyici aldım. İlk kullanımdan itibaren sürekli alt kısmından su akıttı. Önce yeni olduğu için geçecek diye düşündüm, ancak 3. kez kullandığımda tüm suyu alttan küflü olarak verdi. Halılarımda pas izleri oluştu ve elektrik ana sigortayı attırdı. Ertesi gün servise başvurdum. Elimdeki garanti belgesinde 2 yıl garanti kapsamında olduğu yazıyor. Servis, ilk baktığında içindeki deponun kuş gözü kadar delik olduğunu söyledi. 20 gündür serviste, arayan soran yok. Bana WhatsApp'tan bir mesaj attılar:
Merhaba, Harlem-Tor Alpha satışlı faturalar garanti kapsamında hizmet vermemekteyiz. Almış olduğunuz yer ile görüşerek garanti kapsamında hizmet talep edebilirsiniz. Bizden çıkışlı ürün değil mesajı geldi.
Çiçek Sepeti'ne defalarca yazmama rağmen herhangi bir dönüş olmadı. Aldığım ürün madem garanti kapsamında değil, neden Çiçek Sepeti'nde satılıyor? Fason alacak olsam başka yerden de alırdım. Çiçek Sepeti ve Alf gerçekten güvenimi sarstı. Asla elektronik ürünü internetten almam, gerçekten muhatap bulamıyorsunuz. Ürüne verdiğim paramı talep ediyorum. Büyük pişmanlık yaşadım. Alf BT-122 aldığım için evimde yangın çıkabilirdi.

Özden sonuçtan memnun

Özden
14 Haziran 2024 14:26
"İlginiz için teşekkürler"
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
24 Mayıs 2024 13:49