Selçuk sonuçtan memnun

Alba Ebikes Elektrikli Dönüşüm Kiti Pişmanlığı

14 Haziran 2023 16:13

01.06.2023 tarihinde katlanır bisikletim için Alba 250FH kitini sipariş ettim ve sorunlar bitmek bilmedi. Sırf sorun yaşamamak için tavsiye üzerine bu firmayı tercih ettim ama kullandıkları malzemeler kalitesiz, satış sonrası destek özensiz ve baştan savma.

Motor kablosu arızalı geldi, jant kalitesiz ve akordu kötü yapıldığından maşaya sürtüyordu ve fren ayarı yapılamıyordu. Bisiklet pedal atmayı bırakıp tekrar pedal atınca motor aniden frenleme yapıyordu. Bu motorlarda frenleme sistemi olmamasına rağmen hem de. Sitesindeki dokümanlarda bataryada LG marka Lityum İyon hücreler kullanıldığı yazılmasına rağmen üzerine 3200 TL fark ödediğim bataryada daha düşük kalite olan Power Xtra hücreler kullanıldığını öğrendim. Sitede yazıldığı gibi LG batarya ile değiştirilmesini istediğimde 3000 TL daha ek ücret istediler.

İki haftadır uğraşıyorum bir sorun çözülemeden başka bir sorun çıkıyor. Kullandıkları malzemeler çok kalitesiz, işçilik özensiz. Belki önceden kalite ve servis olarak iyi olabilirler ama bu sorunları yaşadığım 2023 haziran ayında beni çileden çıkardılar.

profile profile profile
Selçuk
Selçuk
17 Haziran 2023 09:52

14.06.2023 tarihinde firmanın sahibi Bora bey beni aradı. Sadece satış odaklı değil memnuniyet odaklı bir firma oldukları konusunda güvence verdi. Sorularıma net bir şekilde cevap verdi ve sorunların sebebini açıkladı. Arızalı parçalar onarıldı ve eksik parçalar gönderildi. Şu an sorunum çözüldü ve bisikletimi kullanabiliyorum. Kendilerine çok teşekkür ederim. Sadece firma çalışanlarından ricam biraz daha özenli davranırlarsa ve ürünleri göndermeden önce kalite kontrolden geçirirlerse çok daha iyi olur. Bu sayede hem mağduriyetler azalır hem de kargo masrafı konusunda tasarruf edilmiş olur. Bora bey'e çok teşekkür ediyorum kendisi çok kibar ve yaptığı iş konusunda prensipli ve alanına hakim bir insan.

Emre
Emre

Merhaba bugün arkadaşımın bisikletine 250 watt on motor taktırdık. Aynı şekilde pedalı bırakıp tekrar çevrildiğinde önce fren yapıyor.

Gürkan
Gürkan

Alba pişmanlıktır. Mersin'de 1 hafta içinde 7-8 adet arıza oldu.

Bisiklet Kiti Performans Sorunu Ve İade Süreci

26 Mart 2025 00:16
İlker sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2023 10:09
"Teşekkürler, ne olursa olsun hatalarını fark edip gerekeni yaptılar, sıfır ürün yolladılar, bir de hediye bir ürün de beraberinde gönül almak için yollamışlar, güzel bir jest oldu... Yine de bu gibi durumlar hoş karşılanmaz başka insanlar da umarım karşılaşmaz, çok teşekkürler... Üründen acayip memnunum"
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Bisiklet Bataryası Arızalı, Servis Çözüm Sunmuyor Mağdur Oldum

13 Ağustos 2025 13:08