Bursa Zafer Plaza Alaçatı Muhallebicisinde Müşteriye Saygısızlık

27 Şubat 2024 16:35

Bursa Zafer Plaza Alaçatı Muhallebicisi'nde 24.02.2024 tarihinde akşam saat 20.00 sıralarında yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Bir arkadaşımla oturmuş, üçüncü arkadaşımızı beklerken henüz 10 dakika bile geçmemişti ki, başta 'sipariş vereceğiz, arkadaşımızı bekliyoruz' demiştim. Garson bey bize gelip, 'Kahvehanedeymişiz gibi iki çay gönderiyorum' dedi. Ben de anlamadım ve 'biz çay istemedik, kahve içeceğiz' dedim. Ancak o, 'Burası bekleme yeri değil, bir şeyler içmeniz gerekiyor' dedi. 'Neden? ' diye sordum ve 'Hak verirsiniz ki' yanıtını aldım. Ben de bu muameleyi hoş bulmadığımı, şirket politikası olduğunu söylediğinde ise, kişisel bir durum olmadığını belirttim. Üstelik, bazı müşterilerin bu duruma ne kadar hak verdiklerini söylemesi de hoşuma gitmedi. Kimse, çayı sevmeyen biri olarak çay içmek zorunda kaldığı için mutlu olmaz.

Kesinlikle bir daha bu işletmeye adım atmam ve yaşanan saygısızlıktan dolayı çok üzgünüm.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Alaçatı Muhallebicisi Bolu Alaçatı Muhallebicisinde Hizmet Beklentisi Hayal Kırıklığı

10 Mart 2024 11:49
Buse sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 23:25

02 Ağustos 2024 21:21