Aktif Fx Ve Commerzbank Paramı Ödemiyor

Hüseyin
03 Mayıs 2024 21:52

Aktif llc aracılığıyla forex yatırımı yaptım. Bir süre sonra para çekmek istedim. Stopaj işletim ücreti platform ücreti SWİFT gibi değişik maliyetler çıkarıp yaklaşık $13000 dolar aldılar. Ancak çekim talebimi onaylamadılar. Bu arada başka başka isimler bana cevap verip onay sözü verdiler. Ondan şikayetimi sildim. 40 gündür beni oyalıyorlar. Şimdi başka bir kişi bana çekim sözü veriyor. İçeride çekilmeye hazır $42000 ın var çekebilirsin ancak Commerzbank $2950 komisyon istiyor önce onu ödemelisin diyor. İnanmıyorum artık. Beni çok mağdur ettiler.

profile profile profile

Semih
Semih
Benzer Şikayeti Var

Hüseyin bey Çok geçmiş olsun. Benzer durumları yaşamışız. Daha önceki şikayet kayıtlarında da Comme... Bank ile de yazışma ve görüşme yapan bir mağdur arkadaşımız vardı. Onun şikayetine de bir göz atmanızda fayda var. Çünkü bu talep edilen komisyonda oyunun bir parçası sizden ilave ücret almaya devam etmek amaçları. Kesinlikle uzman bir avukat ile savcılık ve suç duyurusu yapmalısınız Artık buradaki taleplere yazılara firma otomatik de olsa cevap bile vermiyor günlerdir. Savcılıklarda bu firmalarla ilgili bir çok dosya ve mağdur var.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 13:38
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Fx Mağduriyetim Ve Sürekli Artan Maliyetler!

14 Mayıs 2024 13:20

Bülent