Yalova Aksu Home İade Terbiyesizliği

Yalova Aksu Home İade Terbiyesizliği
27 Temmuz 2024 03:19

Yalova Aksu Home firmasından almış olduğum Airfel marka klimanın servis ve montaj işlemleri için muhatap bulamadığımdan, markadan soğuyup iade etmeye karar verdim. Aksu Home'un satış sonrasında elime tutuşturdukları satış sözleşmesindeki Cayma Hakkı bölümündeki ''Tüketici, 7 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin taksitle satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.'' şeklindeki ilk maddeye güvenerek mağazaya iade için gittim. Gidip sorunumu anlatıp iade talep ettiğimi belirttiğimde; şube müdür yardımcısının inanılmaz derecedeki tavrı ile ''cayma hakkı maddesinin öylesine yazılmış olduğunu ve iade yapmayacağını'' belirtmesi ile şok geçirdim. Yani bir sözleşme hazırlayıp içerisinde yer alan maddenin öylesine yazılmış olduğunu söyleyip bir de git mahkemelerde sürün, zaten süreç uzun vazgeçip kullanmak zorunda kalacaksın tavrı takınılıp insanların vakitlerinin çalınması ne kadar doğru? Her yere şikayette bulundum. Ve benden özür dilenip iadem kabul edilene kadar ne kadar mahkeme, heyet, oda varsa her yere şikayette bulunacağım. Böyle iş yapmak ne demektir?!

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed

30 Aralık 2023 15:20
Kadir sonuçtan memnun değil

Aksu Home Ödenen Senetleri Geri Vermiyor

16 Ağustos 2024 13:58
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
30 Aralık 2023 16:13