Trabzon Aksu Çarşıdan Aldığım Yatak Odası Takımının Kalitesizliği!

09 Mart 2024 19:30

Altı ay önce aldığım yatak odası takımının sorunlu parçası değiştirileceği söylenmesine rağmen değiştirilmedi. Telefonla aradığımda cevap alamıyorum. Dolabımın kapakları düştü, menteşesi çıktı; gidip bildirdiğim halde herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Altı aylık mobilya dökülmeye başladı ve maalesef satıcılar, sattıkları ürüne sahip çıkmıyorlar. Durumu dikkate alıp geri dönüş yapmalarını bekliyorum.

12 Mart 2024 10:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz ; İletiniz bizlere ulaştı. Sizinlere Yardımcı olabilmek için Lütfen Müşteri numaranızı ya da iletişim bilgisi paylaşırmışsınız. Görüş ve önerileriniz için Bizler için önemli teşekkür ederiz. AKSUÇARŞI-İLETİŞİM merkezi

Mehtinaz
24 Mart 2024 00:49

Numaram ve bilgilerim firmanızda var. 100 kere aradık şikayet ettik. Yani kalite sıfır memnuniyet sıfır. Bugün de yatak kırıldı biraz çekmeyle baza ayağı mı kırılırmış. Ben durumu artık tüketici heyetine taşıyacağım. Gerçekten insanı parasıyla rezil ediyorsunuz.

26 Mart 2024 13:49

Değerli müşterimiz ; Efendim bizim ile lütfen müşteri kodunuzu paylaşırmısınız. Bizim ile buradan iletişime geçtiğiniz günden bu yana Herhangi bir iletişim bilgi paylaşmadınız. AKSUÇARŞI-İLETİŞİM merkezi

Ümmühan
17 Kasım 2023 20:54
Taşpınar Alışveriş Merkezleri Hayal Kırıklığı Ve İlgisiz Satıcı
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Ebrar
09 Ekim 2023 22:55
Taşpınar Alışveriş Merkezleri Taşpınar Alınan Yatak Odası Takımı Hatalı Defolu
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
26 Mart 2024 18:25

Başak
25 Haziran 2024 18:15
Taşpınar Alışveriş Merkezleri Esertepe Şubesi Şikayetçiyim
Merve sonuçtan hiç memnun değil

İyigün Kardeşler Mobilya Ürünleri İle İlgisiz Oldukları Ben Paramı Çöpten Bulmadım

Merve
19 Nisan 2024 21:49