Vica sonuçtan hiç memnun değil

Akdeniz Şifa Hastanesi Muayene Ücreti Fazla

01 Temmuz 2023 08:38

Geçen gün kızım parmağını kapıya sıkıştırdı. Önemli bir şey değildi, fakat içim rahat etmedi. Ezildi mi parmağı diye acile götürmek istedim. En yakında Şifa Hastanesi vardı. Muayene ücreti 250 TL olmuş. Daha 1 ay önce 70 TL'ydi, nasıl bu kadar yükseldi? Her neyse, doktora geçince bir surat bir surat, sanki silah zoruyla bakıyor hastalara. Bir film çektirdiler, ağzından ne oldu? Önemli bir şey var mı? Cımbızla aldım resmen. Açıkçası, bu hastaneye bu fiyat fazla. Hadi o kadar alıyorsunuz, madem o kadar hizmetini ver. Yani, buraya gideceğinize M***'a gidin, daha iyi en azından ilgi alaka var. Ama acil ya, acil. Adı üstünde acil. Ben daha da şikayet okudum sayfada, bebek ya ateşlenmiş 615 TL istemiş. Baksana ücretsiz durumları yokmuş, olur musunuz? İnsanlık oldu mu? Zaten o kadar para alıyorsunuz, bir kişiye acilde baksanız incileriniz dökülmez.

Arkadaşlar özel hastanelere verdiğiniz ücretin 4/3 ü geri alabiliyorsunuz sadece yapmanız gereken detaylı fatura alıp CİMER e şikayet etmek. Ben alıyorum iadesini

Hizmet Kalitesizliği Ve Yüksek Ücretler

27 Ocak 2025 19:55

05 Şubat 2024 13:32
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 00:16