AKD Kids Kayıt Dışı Öğretmen

24 Temmuz 2023 23:00

Kayıt dışı öğretmeni psikolog olarak tanıtıp beni defalarca görüştürdüler, şikayette bulunduğumda da bizim öyle bir çalışanımız yok dediler. Bizim rızamız olmadan bina dışında bir yere spora götürdüler kamera da yoktu üstelik orada çocuğum olumsuz şeye tanık olmuştu ve biz bunu ispatlayamadık

profile profile
25 Temmuz 2023 11:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın; Gulsen K. Şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılabilmesi için sizden ricamız kurum il ve ilçesini belirtmeniz olacaktır. Belirtmeniz halinde en kısa süre içerisinde şikayetiniz ile ilgili takip süreci başlatılacaktır. Saygılarımızla, Markalar Birliği Genel Merkez

25 Temmuz 2023 22:03

Mardin Artuklu

26 Temmuz 2023 18:08

Sayın; Gulsen K., Şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Markalar Birliği Genel Merkez

02 Ağustos 2023 11:27
07 Ağustos 2023 23:48

Ben kimseden yardım talebinden bulunmadım, yeni psikolog hocamız geldi dediler benimle üç hafta düzenli olarak randevulu bir şekilde görüştü. Sizin eğitimcileriniz daha çocuk çağı mastürbasyon u bilmiyorlardı ben anlattım. Evet memnun kalmadığımı söyledim. Neden devam etmek istiyorsun o zaman dediler bende benim çocuğum burda bir şeylere tanık oldu bunun peşini bırakmayacağım o yüzden devam etmek istiyorum dedim. Bana kimse kaydınızı yenilemeyeceğiz demedi, sadece sınıf değiştirelim dedi, çünkü ayla hoca kendi kızı da o sınıfta kayıtsız bir şekilde eğitim gördüğü için, çocuk çağı mastürbasyon dan rahatsız oldu bu yüzden istemedi. Ama anladım ki bilinçli ebeveynler i sevmiyor, irdeleyen anneyi sevmiyor kurum yöneticiniz. O psikolog madem sadece arkadaşıydı coğu videolar da var çocukların dibinde. O zaman ne geziyordu çocukların içinde sınıfta vs. Çocukların da mı arkadaşıydı

Yorumlar (5)

Gözde

Merhabalar, ben de Mardin Artukludayim ve kreş bakıyoruz, kayıt dışı psikolog dışında yaşadığınız durumu tam olarak anlayamadım, daha açıklayıcı anlatabilir misiniz, üstelik ne videosu vardı ve çocuk çağı mastürbasyonu nasıl bilmezler enteresan resmen

Serda
Serda

Merhaba o kadar benzer sorunlar yasamız ki. Mardin artuklu AKD kreş pişmanlıktır. Çocuğumun temel gereksinimlerini bile karsilamadilar. Çocuğumu kreşten alıyorum "su istedim öğretmenim bana su vermedi" diyor çocuğum. Öğretmene sorduğumda yok veriyorum diyordu ama suluğu çocuğumu aldığımda hep boştu. Ve çok susamış oluyordu. Çocuklar tuvalete gitmek istediğinde çocuklara tuvaletinizi tutun diyorlarmış. Birkaç çocuk beraber olunca goturuyorlarmis. Bu nedenle çocuğum tuvalet gerilemesi yaşadı. Zaten Asla yemek yedirmeye çalışmıyorlar. Kendi kendine yiyemediği günlerde çocuk ac kalıyordu. Ayrıca konuyu yargıya taşıyacağım için dahası var ama burada yazmak istemiyorum. Bir de dediğiniz gibi çok soru soran sorgulayan velinin kaydını siliyorlar. Bizim olduğu gibi. Çocuğunu kreşe bırakıp arkasına bile bakmadan oradan uzaklaşırsanız AKD Mardin kreş için en iyi veli sizsinizdir. Ayrıca bir şikayet oluşturacağım. Sizi anlıyorum ve üzüntünüzü paylaşıyorum. Sevgiyle.

Gözde

Merhaba, yaşadığınız şeyler için üzgünüm ve ben de çocuğumu kreşe vermeyi düşünüyorum Mardin Artukludayim, lütfen dahası ne varsa yazın, araştırıp bakan herkes görsün olan biteni, bizim gibi araştırma içerisinde olanlar için de fikir olur, belki böyle yerler için de caydırıcı olur

Fulya
Fulya

Merhaba hanımefendi hangi ile veya ilçe bende oğlumu yazdıracağım bilgi verirseniz çok sevinirim

Mardin Artuklu

Damla sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Kurumunda Yaş Grubu Ve İade Sorunu

01 Ocak 2025 21:37
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğumun Okulda Yaşadığı Olumsuz Deneyimler Ve İlgisizlik

29 Haziran 2025 03:10
Çocuğumun Okulda Yaşadığı Olumsuz Deneyimler Ve İlgisizlik
cocugumun-okulda-yasadigi-olumsuz-deneyimler-ve-ilgisizlik-3.jpg
cocugumun-okulda-yasadigi-olumsuz-deneyimler-ve-ilgisizlik-1.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Neşe Erberk Okulları Anaokulunda İddia Edilen Şiddet Olayları

05 Nisan 2024 16:37