Akcan Mobilya Mağazasında Beklentilerin Karşılanmaması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

28 Mart 2024 10:00

Palmera Mobilya Kocaeli Mobesko Akçan Mobilya'dan 2 Şubat 2024 tarihinde sipariş verdiğimiz ladin masif üç kapaklı dolap modeli, bize söylenen süre olan 20 gün içerisinde teslim edilecekti. Ancak, uzun bir zaman geçmesine ve defalarca aramamıza rağmen sürekli mazeret üretildi ve ürün 27 Mart 2024 tarihinde tarafımıza teslim edildi. Sorun sadece aradan geçen süre değildi; mağazada gördüğümüz ve sipariş ettiğimiz ürün ile evimize gönderilen ürün arasında hiçbir benzerlik yoktu. Mağaza yetkilisi A***** Bey'in tavrı ise esnafa yakışmayacak şekildeydi; hatasını kabul etmekte dirençli, 'İspatınız mı var?' gibi sorularla karşılayarak, sorunu çözmek yerine kendini haklı çıkarmaya çalışıyordu. Yanlış ürün geldiği için kurulum yaptırmadık; ancak iki ay boyunca boşuna beklemiş olduk, ödediğimiz paranın değeri düştü ve aynı ürünün fiyatı arttı. Sipariş ettiğimiz camlı dolap ile bize gönderilen yanlış ürün arasında fark vardı ve bu durumdan dolayı büyük bir pişmanlık duyuyoruz.

profile profile

Mert sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 13:58

23 Mayıs 2025 21:02
Mobilya Teslimatında Model Ve Renk Hataları, Ek Ücret Talebi
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 09:10
Mobilya Teslimatında Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 13:55

26 Temmuz 2024 12:27