Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Akbulutlar Danışmanlık (exceldanismanlik.com.tr) Parayı Alıp Bakıcı Bulmuyor

18 Eylül 2023 10:25

Akbulutlar danışmanlık, excel danışmanlık, Filipinlibakicim gibi internet sitelerinin sahibi şirketten geçen şubatta bakıcı kiralamıştık. 3. Günde bakıcının uygun olmadığına karar verip işini sonlandırdık. Sözleşme şartları gereği 3 ayda 3 bakıcı bulması gereken firma hiçbir şekilde destek olmuyor.

Telefonlarımıza dönmüyor. M** isimli patron hakkınız bizde baki diyor ama bir bakıcı bulmak için bir saat bile emek vermedi. Filipinler'den bir iki eleman getirmiş asistan olarak kullanıyor, onlar da ismin nedir sorusuna bile cevap vermiyorlar.

18 Eylül 2023 10:09

Excel danışmanlık isimli firma ilk sözleşme parasını aldıktan sonra bakıcıyı bir hafta dolmadan uygun bulmayıp göndermemize rağmen ne ücret iadesi yaptı ne de ikinci bakıcıyı buldu. Sözleşmeye kesinlikle uymuyorlar. Paranızı aldık zaten deyip hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.

filipinlibakicim.net

filipinlibakicin.com

filipinlibakici. İnfo

etiyopyalibakicilar.com

bakicilarimizburada.com

excelldanismanlik.com

Şebnem
Şebnem

İŞKUR''a ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunun. Sizin gibi bir dolu aileden, bizden de aynı şekilde para topladilar. Olmayacak elemanı gönderip parayı alıyor, sonra yok oluyorlar.

Nimet

Kusura bakmayın sizi ve sizinle birlikte aynı gün ve saat şikayette bulunan şahısı tanıyamadım. Biz büyük bir bakıcı ajansıyız. Eğer bizden bakıcı almış iseniz elbette hizmet bedeli vermeniz gerekiyor. Verdiğiniz hizmet bedeli 3 ay ile sınırlıdır, aldığımız hizmet bedeli de iade edilmez. Bütün bakıcı ajanslarında 'da aynı dır. Bizim sorun yaşadığımız müşterilerimiz var elbet. Bakıcıların maaşlarını vermeyen ya da SGK girişlerini yapmazlar, biz müdahale ettiğimizde de, bu şekilde de şikayette bulunuyorlar. Adı ve soyadını yazmayan şikayetçileri tanımadığımız için çözüm üretemiyoruz.

18 Eylül 2023 10:41
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Akbulutlar Danışmanlık (exceldanismanlik.com.tr) Filipinli Bakıcı Bulma Ajansı Yardımcı Olmadı

20 Kasım 2023 09:53
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Akbulutlar Danışmanlık (exceldanismanlik.com.tr) Akbulutlar Danışmanlık Bakıcı Yalanlarla Dolu Bir Deneyim

23 Eylül 2023 17:52