Aytun sonuçtan memnun

Akatlar Anaokulu (İstanbul) Personelin Tavrı

27 Kasım 2023 15:06

Zeytinoğlu Caddesi üzerinde ikamet eden akatlar anaokulunda yaşadığım 2 sorunu sizlere şikayet etmek istiyorum.
Birincisi;ben aslında Anadolu yakası'nda oturuyorum kızımın robert kolejini kazanması nedeniyle Etiler tarafına taşınmak zorunda kaldım. Kardeşi 5 yaşında onun için anaokulu araştırmasına girdim derken bir arkadaşım akatlar anaokulunu tavsiye etti, oraya gittim müdüre hanım yardımcısı ile görüştüm.
Kendileri sağ olsun kadronun dolu olduğunu ama yardımcı olabileceklerini söyledi. Sonra beni sekreter hanıma yönlendirdi. Sekreter hanım 12.500 lira peşin yatırmamı ve her ay 5500 taksit yatırmamı söyledi.
Ben de neden devlet okulu değil mi dedim, maalesef bizim okulun kuralı bu deyip işine gelirse gibi bir tavır takındı mecburen kabul ettim. Çünkü özel okullar çok yüksek rakam istemişti.
İkinci sorun;bir ay sonra evime taşındığımda çocukla birlikte mecburen oraya gittik nihayet bahçeden içeriye girebildik. Ancak binanın zilini defalarca çalmama rağmen soğukta 15 dakika çocukla birlikte beklememe rağmen henüz kapı açılmadı. Ama ben ısrarla bekledim nihayet bir öğretmen hanım bizi görüp kapıyı açtı içeriye girdiğimde şok oldum. Hemen girişin solunda sekreter hanım oturuyordu, bir arkadaşıyla muhabbet halindeydi zili duyduğu halde açmamıştı. Neden açmadığını sorduğumda duymadım dedi duymamasına imkan yoktu çünkü zilin hemen dibindeydi.
Neyse sonra derdimi anlattım, yüzüme bakmadan müdüre hanımın olmadığını kayıt yapamayacağını söyledi. Bana gidip başka gün gelmemi söyledi ben de biraz sesimi yükseltince o zaman telefonunuzu verin biz sizi arayalım dedi. Ama 10 gün oldu hala arayan soran yok. Tabii ki sorun olmaz oturdukları yerde devletten maaşlarını tıkır tıkır alıyorlar bu konuda bunlardan şikayetçiyim.

Anaokulunda Ekstra Ücretler Ve İade Sorunu

08 Kasım 2024 21:58

Ataköseoğlu İlkokulu Kayıt Parası Alıyor!

06 Ocak 2025 22:00

06 Aralık 2023 10:58
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Atakent Bilge Fil Anaokulu Ticarethane Gibi

13 Eylül 2023 15:05