Ak Yatırım Güven Kazanıp Hesabımı Dondurdular

18 Kasım 2024 16:45

07A-Ak Yatırım hizmet grubu diye bir gruptan WhatsApp üzerinden yatırım daveti aldım. Fnc Global Investment adında bir yatırım yarışması olduğunu, başlarında a... E... Adında bir profesörün yarıştığını ve oy verme karşılığında 1000 TL hediye verildiğini söylediler. Bıst ve Hindistan borsalarında hisse senedi ve halka arz (ıpo) alınıp satılması karşılığında yüksek gelirler elde edileceğini vaat ederek yatırım yapmamızı teşvik ettiler. İlk başta 100,000 TL kadar para çekmeme müsaade edip güven kazandılar. Daha sonra halka arzlardan yüksek miktarda hisse tahsis edip daha fazla para yatırmam gerektiğini, para yetmiyorsa kredi kullandırabileceklerini ve bu krediyi ıpo'ları sattıktan sonra ödeyebileceğimi taahhüt ettiler. Ancak, sözde kullandırdıkları krediyi 10 gün içinde ödemezsem sistemdeki paramı çekemeyeceğim söylendi. Çok uzatmadan, bugün de hesabımı dondurdular ve bu grup hala faal durumda. Ben Cumhuriyet Savcılığına delilleriyle birlikte şikayetimi yaptım, CİMER'e yazdım. Şimdi sonuç bekliyorum. Aynı zamanda EFT'leri ve havaleleri yaptığım banka vasıtasıyla karşı bankalara geri ödeme talebinde bulundum.

profile profile profile

Bnymn
Bnymn

Murat Bey iyi akşamlar, Sizin yaşadıklarınızın aynısını bende yaşadım, bugün Cumhuriyet Baş Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Benden de 230 Bin tl kendi şirket hesaplarına vergi adı altında para yatırmamı istiyorlar. Bende verginin vergi dairesinden başka bir yere yatmayacağı söyledim. Bir gelişme olursa banada bilgi verebilir misiniz.

Zümray
Zümray

Murat Bey iyi aksamlar. Sizden rica ediyorum benimle iletişime geçer misiniz yaklaşık 465bintl ASELSAN hissesi size kura ile çıktı bu şansınızı mutlaka kullanın yüzde 300 kar ile dediler. Tam paranın ödeme zamanı cuma günü. Bugün size 1milyon600 TL kura da pay çıktı diye mesaj attılar. Benim bu kadar param yok dediğimde o zaman diğer paranız ve kazancınız da bloke olur diyorlar. Siz hangi adımları izlediniz bana da yardımcı olur musunuz Zümray çınar

Sahte Yatırım Danışmanlarıyla Mağduriyet

06 Aralık 2024 22:57
Sahte Yatırım Danışmanlarıyla Mağduriyet
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Ak Yatırım Mağdur Edilmem

04 Aralık 2024 15:52