Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Airfel Daikin Klima Servis Alamıyoruz

Airfel Daikin Klima Servis Alamıyoruz
21 Haziran 2024 16:14

Airfel Klima için servis kaydı arife günü açtık, bayram boyunca servis alamadık, bayram geçti dün aradım hala dönüş yok sabah aradım planlı montaj'lar var dediler. Nasıl olur? Aydın Koçarlı ilçesinde hava sıcaklığı ve yaşlıların durumu ortada nasıl dönüş olmuyor anlamak mümkün değil.

07 Temmuz 2024 00:28

21 gün geçti, dış ünite kart'ı değişti sorun giderilemedi. İlerleyen aşamada sorun çözülmüyor. Nisan Soğutma Daikin Yetkili Servis'i geri dönüş yapılmıyor. Bu arada değişimi yapılan kart'ın bedeli 8500TL para olduğunu söylediler sipariş edeceğiz yarı parasını aldılar 4000TL EFT yaptım. Parça değişimi oldu düzelen bir şey yok, değişim yapılan parça arızalı mı? İç ünite kart'ı alındı geri dönüş yok neredeyiz. Çözüm için herhangi bir adım atılmıyor sorun giderilemiyorsa 15.000 ve 16.000 2 kart için vereceğiz ve 30gün boyunca sorunumuz düzeltilemiyorsa. Paramızla rezil oluyoruz demektir. Klimanın yenisi 24.000 civarında. Benim tercihim bu noktada sıfır garantili ve servis verebilecek başka bir marka ile değişim. Servis ücreti alınsın ve garanti ile başka bir marka ile değişim istiyorum. Servis üründen önemli, hem ürün bozuluyor hem de servis alamıyoruz. Aynı konuyu tekrar koyuyorum. İlerlemeyen bir süreç Daikin, Airfel bu ürünlerin servis'i yok, var diyen yalan söylüyor. Geçen buzdolabımızda sorun oldu sabah aradım akşam dolap düzeldi. ( bsh ) Nisan Soğutma ( Daikin yetkili servis ) bugün aradım değişim yapacağım mahsuplaşalım dedim. Artık bu marka ve servis'i için umudum kalmadı.

23 Haziran 2024 07:27

Klimamız Ltxn35u servis Cuma günü geldi. Dış ünite kartı arızalı dediler. Bu model için genel yorumlara baktığımda bu kartın arıza yaptığını gördüm, kart klima bedelinin 1/3. Mevcut durum için ilerleme yok. Kartı bekliyoruz, geri dönüş olmadı şu ana kadar. Bu ürünü tutalım diye çabalıyoruz. Sorun oluşalı 1 hafta oldu, güvenirlik ve servis üründen değerli, rezil olduk.

24 Haziran 2024 17:53

Dış ünite kartı hala gelmemiş, kayıt ardından 11 gün geçti. Yeni klima aldım salona. Kartın yarı parasını aldılar değişim daha mı doğru bu markaya güvenim sıfırlandı.

25 Haziran 2024 13:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

25 Haziran 2024 15:02

Yedek parça bugün kargoya verilmiş. Kaydı açalı bugün 10 gün geçti inşallah sorun en kısa sürede giderilir.

27 Haziran 2024 10:07

27 Haziran dönüş yok, dış ünite arızası diyeli 6 gün geçti.

28 Haziran 2024 12:20

Kart arızalı diyeli 1 hafta geçti hala dönüş yok. Arıza başından beri 13 gün. Eşim rahatsızlandı hastaneye kaldırdık yoğun bakımda kaldı 3 gün hastane ve taburcu oldu. Babam fenalaştı ( annem ve babam yatalak hasta ) acil ablamlara geçirdik. Mevcut durumu bildirmeme rağmen süreci hızlandırmak adına hiçbir çabası olmayan Airfel Daikin servisini Allah'a havale ediyorum. Salona başka bir klima kurdurdum süreci hayretler içerisinde takip ediyorum.

06 Temmuz 2024 10:29

Bugün 21 gün geçti henüz arayan soran yok. Arızalı diye dış ünite kart'ının yarı bedeli alındı. Klimayı söküp değişimini yapalım diyorum.

Xiaomi
27 Temmuz 2023 20:23
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan

27 Temmuz 2023 15:07
Celile sonuçtan çok memnun

Celile
29 Temmuz 2025 17:55
"Teşekkürler hemen aradılar. Servise yönlendirdiler ve ertesi gün klimam takıldı"