Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ses Yardımı Onaylandı Ama Hala Yardım Yok

09 Temmuz 2024 03:11

SED yardım başvurusu yaptım. Epey bir süre bekledikten sonra SED yardım başvurunuz olumlu değerlendirildi yazısı göründü. 2 aydan fazla geçti, hala öyle duruyor.

Ben ihtiyacımı belirtmişim, hala neden bir açıklama, cevap ya da bir ödeme yapılmıyor? Lütfen artık yardımcı olun. Eşim cezaevinde, iki çocukla ortada kaldım.

Yorumlar (21)

Nimet
Nimet

Bende 5 aydır faydalanıyorum sed yardımından 1 senelik verilecek bana tekrar gelip bakacağız dediler ne zaman geliyorlar tekrar incelemeye ya da geliyorlar mi haberi ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen bir yazsa

Rabia

Eskiden olumlu deyip eve gelip bakarlardı şimdi olumlu dendiyse öncelikle bulumdugunuz yerdeki sosyal hizmetlere gidip ilk başvuru için dilekçe vermeniz gerekiyor daha sonra evraklar falan eve gelip bakıyorlar öyle karar veriyorlar bende 1 senedir üç kere başvurdum üçü de olumlu dendi ama bir şey olmadı meğer artık bu şekildeymiş ve mayıstan beri destek bekliyorum kısmet olursa bu ay ödeme alacağım inşallah

Dün gece yattı İstanbul

Rabia

Evlilerde destek alabiliyor tabii ki ama şartlar değiştiği için yani gelir durumunuz değişiyor ya onu demek istediler herhalde yani şu an ki eşinizin düzenli maaşı sigortası evi barkı varsa çıkmayabilir

Müberra
Müberra

Rabiha hanım bende de olumlu yazdı gittim sonrasında da 2. Evliliğimi yaptım geçinemediğim için evlendim diye sonuç olumsuz olur dedi red verdi kısacası evliler başvuru yapamıyormu onu da anladım o zaman neden olumlu sınuçlandı dediler

Rabia

İstanbul yattı hayırlı olsun hepimize

Yeşim

İstanbul yatmadı galiba zamlı yatacak geçen senede aynı olmuştu

Neslihan
Neslihan

İzmir yatan var mı?

Burcu
Burcu

Hayri

Sed yardımı yatan var mı

İstanbul'da yatan var mı

Tekin
Tekin

Manisa sed yatan var mı

Şikayeti Çözüldü

İstanbul yatmadı hâlâ çok beklemeyiz inşallah

Rabia

Bende de yok şu an bir şey inşallah sabaha yatmış olur diye umut ediyorum

Şikayeti Çözüldü

İstanbul yatmadı henüz geçen ay saat 1 olmadan yatmıştı elimizde telefon beklemeyiz inşallah bir an önce yatar

Şikayeti Çözüldü

İstanbul yatmadı henüz geçen ay saat 1 olmadan yatmıştı ne güzel bu ay yine telefon elimizde beklemeyiz inşallah

Sed yatan var mı

Rabia

İstanbul bende haber bekliyorum yatan olursa yazın arkadaşlar

Sibel
Sibel

Adana'da sed yattı mı yatarsa haber verin arkadaşlar.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Sed Yardımı Yatmadı
1 Takipçi
Sosyal Yardım Başvuru

15 Haziran 2024 08:14
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sed Yardımı Yatmadı Mağdur Ediliyorum
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sed Yardımı Yatmadı Mağdur Ediliyorum

18 Nisan 2024 12:16
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ses Yardımı Onaylandı Ama Hesaba Yatmıyor

28 Haziran 2024 10:54

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri