Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Ödemem Çekildi Görünüyor Ama Hesabıma Yatmadı.

07 Mayıs 2024 11:13

Merhabalar, aile destek ödemeleri kapsamında aldığım destek 10.05.2024 tarihinde alınabilir görünmekte. Bugün e-devlete girdiğimde ödeme teslim edilmiştir diyor, hesabıma girdiğimde para yatmamış. Çekmedim, yatırılmadı ama çekilmiştir diyor. Bu konuda yardım istiyorum.

10 Haziran 2024 15:14

Merhabalar, aile destek ödemeleri kapsamında aldığım destek 07.06.2024 tarihinde alınabilir görünmekte. Bugün e-devlete girdiğimde ödemeyi teslim alabilirsiniz diyor, PTT ödemelerinde görünmüyor ve hesabıma girdiğimde para yatmamış. Çekmedim, yatırılmadı ama PTT yok diyor. Bu konuda yardım istiyorum.

10 Haziran 2024 14:40

Merhabalar, aile destek ödemeleri kapsamında aldığım destek 07.06.24 tarihinde alınabilir görünmekte. Bugün e-devlete girdiğimde ödemenizi alabilirsiniz diyor, PTT ödemelerinde kayıt yok diyor hesabıma girdiğimde para yatmamış. Çekmedim, yatırılmadı ama PTT ödemelerinde yok diyor. Bu konuda yardım istiyorum.

07 Mayıs 2024 14:21

Aile destek ödemem 10.05.2024 tarihinde teslim alabilirsiniz yazarken, teslim edilmiştir diyor. PTT üzerinden yapılan kurum ödemelerinde görünmüyor, Hesabımda görünmüyor ama teslim edildi yazıyor, ben bu konuda hiçbir bilgi alamıyorum. Öğrenciyim, herkes gibi benimde ihtiyacım var ve bu durum beni çok strese sokuyor, ben bu konunun düzeltilmesi için yardımcı olmanızı istiyorum.

07 Mayıs 2024 14:18

Nur
Nur

Bende sizinle aynı durumdayım 10.05.2024 planlanan ödeme tarihi Dior fakat teslim edildi yazıyor ücret falan almadım hesaba aktarda da görünmüyor ne yapacağım bilemiorm

Deniz
Deniz

Bugün şikayet oluşturmama rağmen çözüm olmadı. Bu konuda ne yapılabilir, neresi aranabilir bilmiyorum. İlk defa yaşıyorum böyle bir şey

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Sed Yardımı Yatmadı
1 Takipçi
Hane Basi Destek Ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile Destek Ödemem Teslim Edildi Görünüyor Fakat Teslim Almadım

07 Mayıs 2024 23:52
Nagihan sonuçtan memnun

11 Aralık 2023 10:31
"Teşekkür ederim bugün çektim para mı"

20 Haziran 2023 19:38

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kategorileri