Esra sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 18:09

Ekim tarihinde 12-14 kasim için Prag da bir otel rezervasyonu yaptım. Önce onaylandı daha sonra sistem hatası nedeniyle işlemin gerçekleşmediğine dair mail attılar. Agoda nin sitesine baktığımda rezervasyonun iptal olduğu bilgisi gözüküyordu. Bu nedenle başka bir siteden otel rezervasyonu yaptım. Bankaya baktığımda paranın çekilmiş olduğunu gördüm. Otele yazdığımda rezervasyonun olduğunu söylediler. Sitesinde aynı otel aynı tarihte hem iptal hem rezerve gözüküyor. Sistemsel bir hata olmasına rağmen muhatap bulamıyorum. Derhal konunun hallolmasını ve ödememin iptalini istiyorum

30 Ekim 2024 19:06 (Şikayetten 57 dakika sonra)
Esra
Esra
31 Ekim 2024 00:43

Maalesef Agoda yaptığı hatayı düzeltmemek konusunda ısrarcı davranmistir. Rezervasyonun iptal mailinden sonra yeni bir rezervasyon yapıp tarafıma hiçbir şekilde bilgilendirme yapmamasının sorumluluğu olduğunun farkında bile değiller! Müşteriyi oteli ikna etmeyi tavsiye eden bir sitenin hiçbir güvenirliliği yoktur. Büyük hayal kırıklığı!

09 Mayıs 2025 15:42
Agoda Rezervasyon Hatası Nedeniyle Kullanılmayan Oda İçin Ücret Alındı
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 21:14
Rezervasyon İptalinde Para İadesi Sorunu

23 Mart 2025 23:03
Simge sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 16:03
agodacom-sitesinden-para-iadesi-1.docx
Fatma sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 22:56
"Tarafıma iletişim maili gönderildi. Mail ile iletişim sonrası cep telefonumdan arandım. Problem çözüldü ve para kredi kartıma iade edildi. Teşekkür ederim."