Özge sonuçtan hiç memnun değil

Afiyet Hastanesi Yanlış Teşhis Ve Yüksek İlaç Masrafı Şikayeti

22 Mart 2024 19:40

Afiyet Hastanesi dermatoloji bölümünde Dr. S**** K******** tarafından 20.03.2024 tarihinde muayene oldum. Kendisi bana uyuz teşhisi koydu ve 3 günlük kullanmam için losyon, kaşındıkça kullanmam için sprey ve bir de alerji ilacı yazdı. Ancak vücudumda uyuz belirtisi olarak bir şey yoktu; sadece aşırı kaşıntı vardı, ne bir iltihap ne de kahverengi uçlu leke bulunmaktaydı. İlaçları 2 gün boyunca kullandım ve sigorta karşılamadığı için 850 TL ücret ödedim. Tam olarak güvenmedim ve 2 gün sonra başka bir özel hastaneden dermatoloji randevusu aldım. Doktora uyuz teşhisi konduğunu söylemedim ama 'uyuz olabilir miyim?' diye sordum. 'Hayır' dedi ve vücutta uyuza benzer bir şişlik olmadığını belirtti. Tahlil istedi. Sonuç olarak, verdiği ilaçlar yan etki yaratmış olsaydı veya sonuçlar daha kötü olsaydı ne yapacaktım? Sağlık Bakanlığı'ndan konuyla ilgili şikayetimin işleme alınmasını rica ediyorum.

22 Mart 2024 19:26

Afiyet Hst dermotoloji Salih küçükoğlu 20.03.24 muayene oldum kendisi bana uyuz teşhisi koydu ve 3 günlük kullanmam İçin losyon bir kaşındıkça kullanmam için sprey ve 1 tanede alerji yazdı fakat bende uyuz belirtisi olarak vücudumda bir şey yoktu sadece aşırı kaşıntı Ne bir iltihap ne kahverengi uçlu leke yoktu. İlaçları 2 gün boyunca kullandım bir de sigorta karşılamayan ilaçlar yazdığı için 850 TL ücret ödedim tam olarak güvenmedim açıkçası ve 2 gün sonra başka bir özel hastaneden cildiye randevusu aldım doktora uyuz teşhisi konduğunu söylemedim ama uyuz olabilir miyim dedim hayır dedi vücutta uyuza benzer sislik yok dedi. Tahlil istedi. Sonuç olarak verdiği ilaçlar yan etki yapsaydı sonuçları daha kotu olsaydı ne olacaktı Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili şikayetimi isleme alınmasını rica ediyorum.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Sada Hastanesi Dermatoloji Kliniği Yanlış Tanı

17 Haziran 2023 06:45
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 15:44
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bebekli Anneye Yanlış Tedavi: Esencan Hastanesi'nde Büyük Mağduriyet

25 Eylül 2024 11:11
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Rumeli Hospital Yanlış Tedavi Ve Doktor İlgisizliği

23 Ekim 2023 21:55