Murat sonuçtan hiç memnun değil

Afiyet Börek Kaya Sultandaki Sahibi, Çalışanın Keyfi Tutumu

27 Haziran 2023 00:52

Afiyet Börek İstanbul'un Asya yakasında Bostancı'ya yakın Kaya Sultan sokakta 3 numarada faaliyet gösteren bilumum börek çeşitleri, tatlı, kuru pasta ve meze türünde yiyecekler satan bir dükkandır. Özellikle tatlı çeşitlerinde fiyatları çevredeki tatlıcı ve marka baklavacılara göre daha ehven olduğundan bayramlarda veya öncesinde müşterisi fazla oluyor.
Bugün bayram arife gününden bir önceki gün dükkânda kuyruk gördüm ve kuyruğa girdim. Öncelikle baklava benim kuyruğa girdiğim saatte bitmiş ve dükkandaki çalışanların demelerine göre ilerideki bir zamanda geleceği bildirildiğinden kuyrukta karışıklıklar yaşandı. Benim gibi baklava satın almayıp sadece meze veya kuru pastalardan satın alacak olanlar da kuyrukta beklemek zorunda bırakıldılar. Şikayet üzerine kendinden geçmiş dükkan sahibinin bağırış çağırışlarına muhatap olduk.
İçeri girdikten sonra satış elemanına hazır mezelerden almak istediğimi söyledim. Mezeler plastik kutu içinde dolapta bulunuyorlardı ve ağırlık adet olarak iki kişiye göre fazlaydı ve kutu şeklinde almak israf sayılırdı. Yalancı ve patlıcan dolma ayrıca mercimek köftesini gramaj ve adetle almak istediğimde satış elemanı terslenerek kutuları açıp adet veya gramaj olarak veremeyeceklerini ters bir şekilde ifade etti. Ben de evde iki kişi olduğumuzu daha fazla alamayacağımı zaten dükkanın hiçbir yerinde bayram dolayısıyla mezelerin sadece kutu içinde satılacağı konusunda yazılı bir uyarı olmadığını, kaldı ki bir saattir kuyrukta beklediğimi ifade etmem üzerine satış elemanı yine ters bir şekilde davranarak sadece bir kısım yalancı dolmayı kutu içine yerleştirerek ve tartarak bana verdi, satın almak istediğim diğer mezeler olan patlıcan dolma ve mercimek köftesinden kutuyu bozamayacağını yine ters bir şekilde söyleyerek vermedi. Tabi bu konuda satış elemanıyla aramda tatsız bir diyalog yaşandı. Bu arada şunu belirtmem gerekir meze kutuları yılbaşında kimi mezecilerin yaptığı gibi tartılmış ve üzerine fiyat yapıştırılmış değil, zaten isteyene de kutudan mesela bir dolma çıkartılarak tattırılıyor.
Sonuç olarak işleten dükkan Afiyet Börek patron ve çalışanlarının müşteriye karşı tamamıyla keyfi ve kuyrukta beklemeyi göze alan müşterisine karşı rahatsız edici el kol hareketlerini içeren jest ve küçük düşürücü laflarla yaklaşımı söz konusu ki kabul edilebilir bir durum değil.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Afiyet Börek Suadiye Şubesinde Saygısız Ve İlgisiz Hizmet

11 Mayıs 2025 20:17
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Sıra Ve Hizmet Düzeninde Büyük Sorun: Müşteriye Saygı Gösterilmiyor

09 Haziran 2025 12:51
Derin sonuçtan hiç memnun değil

Sarıyer Börekçisi (Kağıthane) Beklentimi Karşılamadı

02 Ekim 2025 16:28
sariyer-borekcisi-kagithane-beklentimi-karsilamadi-1.jpg
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 13:53