Afitap Meyhane Tunus Hizmet Sıkıntısı

15 Temmuz 2023 18:11

Afitap meyhaneyi çok fazla kişiden duydum ve herkes çok önerdiği için dün akşam gitmek istedik. Mekanda her şey çok güzeldi, çok fazla meze çeşidi vardı ve biz 8-9 çeşit meze siparişi verdik. Hepsi birbirinden güzeldi, servis hızlıydı, müzik sesi hiç rahatsız edici değildi ve ambiyans da harikaydı.

Fakat gecenin başından sonuna kadar bizim masamızla ilgilenen t*** bey için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Masaya oturduğumuz andan itibaren servis yaparken ki memnuniyetsiz tavrı, bir şey rica ettiğimizdeki surat ifadesi ve konuşma tarzı oldukça rahatsız ediciydi. Bir noktadan sonra masadaki herkes gerilmeye ve bir şeyler sipariş etmekten çekinir hale geldi. Dün birlikte gittiğimiz arkadaşlarımızdan bazıları daha önceden afitap’a gelmişler ve önceden yiyip sevdikleri mezeleri sipariş etmek istediler, fakat bir tane mezenin ismini hatırlayamadıkları için masaya yanlış sipariş geldi. T*** bey’e asıl istediğimiz mezeyi tarif etmeye çalıştık ve asla yardımcı olmayan bir tavırda öyle bir meze olmadığını, anlattığımız mezenin masamızda duran meze olduğunu söyledi. Biz zaten masadaki mezeyi değiştirmelerini talep etmedik, doğrusunu sipariş vermek istemiştik fakat fazla agresif bir tavırla karşılık aldık. Sonrasında başka bir garsondan rica ettiğimizde mezenin doğru adını söyleyip bize istediğimiz siparişi çok tatlı ve nazik bir şekilde getirdi. T** bey’in tavrının sebebini açıkçası anlayabilmiş değilim. Fakat öyle bir mekanda her şey çok güzelken insanın tadını kaçırmaya gerçekten yetti kendisi.
Gecenin sonunda herkese çay ikramı yapılırken bizim de çay içmek istediğimizi söyledim ve yine aşırı moral bozucu bir tavırla “saat 1 oldu. Mekan kapanıyor. Hanımefendi ne çayı” tepkisini aldım. Bunun üzerine mekandan kalkma kararı aldık ve biz kalkarken yan masamıza Türk kahveleri götürülüyordu. Gece boyunca buna benzer bir sürü olay yaşandı ve böyle bir mekandan hiç beklemezdim. Bu konuda işletmenin gerekeni yapması gerektiğini düşünüyorum.

01 Ocak 2024 10:01
Songul sonuçtan hiç memnun değil

Tunus Şubesinde Personel Tutumu ve Hizmet Kalitesi Hakkında Şikayet

18 Mayıs 2025 15:39
Sude sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 01:45
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2023 22:59

Eskişehir AFTP Yemediğimiz Yemeğin Parasını Aldılar