Onur sonuçtan hiç memnun değil

Afeks Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti - Pişmanlıktır!

Afeks Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Ltd Şti - Pişmanlıktır!
26 Ekim 2023 14:44

Afeks Yapı Market Sanayi ve Ticaret Ltd Şti afeksyapimarket.com internet sitesi üzerinden 3 adet ürün aldım. Siparişimdeki bir ürünün stoklarında olmadığını söylediler. Diğer iki ürünü gönderdiler biri özensiz paketleme nedeniyle paramparça geldi diğer üründe sipariş verdiğim ürün değildi. Müşteri hizmetlerindeki bayan arkadaşın üslubunu anlatmak bile istemiyorum! Ürünleri kargoya giderek geri yolladım ellerine ulaştığı bilgisi kargo ulaştı bilgisi bana geldi. Fakat henüz elimize ulaşmadı deyip diğer haftaya bıraktılar. Yeni ürünleri gönderdiklerini ifade ettiler gelen ürün 1 taneydi ve yine kırıktı. İki ürünü de yolladıklarını söylediler sonradan anlaşıldı ki ürünün görselini sitelerine yanlış eklemişler bu nedenle yollamamışlar. Mimarlık firması sahibi olduğumdan ve süreç çok uzadığından ikinci defa kırık gelen ürünü tamir edip kullanma kararı aldım. Fakat bana kargo ücretimi ve olmayan ürünlerin iadesini talep ettim. 09.10.2023 tarihinde sipariş vermiştim bugün 26.10.2023 hala ödememi yapmadılar. Bilgi almak için aradığımda bu kadar eziyet çektirdikleri siparişimin 99.99TL ödediğim kargo bedelinin 30TL sini geri vereceklerini söylediler. Lütfetmişler!

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 20:37
Afeks Yapı Market Afeks Yapi Market Duyarsızlığı Ve Eksik Hizmeti

02 Ağustos 2023 10:33
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Afeks Yapı Market Para İadesi Yapmıyor

03 Eylül 2024 14:19