AFAD Depremzede Ev Sahiplerinin Kira Yardımını Kesmesi!

17 Temmuz 2024 11:42

Osmaniye il merkezinde bulunan evimiz 6 Şubat depreminde yıkıldı. AFAD'dan kira yardımı alıyorduk; ev sahibi olduğumuz halde AFAD kira yardımını kesti. Mağdur durumdayız. Kira yardımının yeniden bağlanması için müracaat ettik ancak bir sonuç alamadık. Mağduruz, yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz.

29 Ağustos 2024 22:04

Sorun AFAD tarafın dan çözüldü

Özlem
Özlem
Benzer Şikayeti Var

Benimde kesildi sorunu nasıl çözdünüz?

Yalçın
Yalçın

Ev sahibi olmamıza rağmen AFAD temmuz kira yardımını yatırmadı. Malatya afata sebebini öğrenmek için gittim. Kira konteyner ına bir hanımefendi koymuşlar. Önünde ne bilgisayar ne bir liste. Soru soruyorsun afaki cevaplar. Sonra denildi ki bu işi Erhan bey biliyor, e Erhan bey nerede izinde. Arkadaş koca AFAD böyle bir konuda bir insana mı endekslenir. Allah uzun ömür versin, Erhan bey aniden ölse ne yapacaksınız, kurum kapatıp gidecek mi?

Bickin
Bickin
Şikayeti Çözüldü

Aynen doğru söyiüyon ben dün aradım Malatya adadı bir bayan cıktı temmuz kıra yardımı niye yatmadı diye oda telefonda bilgi verırmezmış dedi senin dediğin gibi hemşerım Erhan bey var dedi oda izinde dedi ne izin iş Erhan neymiş Malatya herseyıyle duyarsız bunu bir daha gördük bir de CİMER'e yazın demez mi ne diye Allah yardım etsin

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Kira Yardımı Yatmadı
1 Takipçi