Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Kan Alma Biriminde Çalışsana Bayan İş Bilmiyor

19 Şubat 2024 16:18

16.02.2024 tarihinde ellerimle engelli çocuğumu kontrol için götürdüğümde, çocuk hastalıkları doktorunun isteği üzerine kan verdik. Ancak kan alma birimindeki görevli hem işini düzgün yapmıyor hem de üslubu uygun değil. Sağlıkta şiddetin neden olduğunu sorgularken, çocuğuma bakarken görevliyi uyarmama rağmen, ne uyarılarıma aldı ne de işini ciddiyetle yaptı.

İşimiz bitmeden içeri başka bir hastayı alıp, işlerini yarım yamalak yaptılar. Bir dahaki sefere kesinlikle bu çalışanlardan kan aldırmayacağım ve gerekirse Sağlık Bakanlığı'na kadar şikayetlerimi bildireceğim. İşi bilmeyenler, kimsenin çocuğunu deney tahtası olarak kullanmamalı.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı Bölümünde Yaşanan Kan Alma Sorunu

14 Mart 2024 16:32
Seniha sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Personelinin Saygısız Ve İlgisiz Davranışları!

03 Eylül 2024 20:35
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi Seyrantepe Çocuk Polikinliği -2

27 Mart 2024 15:38