25 Haziran 2024 14:36

03 Temmuz 2024 11:30

Merhaba, Isparta İyaş Adım Adım mağazasından oğluma 2099,99-TL'ye Vicco marka spor ayakkabı aldım. Oğlum bir hafta bile giymeden ayakkabının yanlarında yıpranma oldu. 18.05.2024 te ayakkabı alındı ve 24.05.2024 tarihinde bu duruma geldi ki biz başka bir ilçede yaşadığımız için iki günde geç gidebildik mağazaya. Durum için mağazaya gittik, ürünü aldılar inceleneceğini söylediler ve bir ay beklettiler. Bir ayın sonunda bizi arayarak kullanıcı hatası dediler. Ve konunun adım adım mağazası ile alakalı olmadığını Vicco nun hatası olduğunu orası ile iletişime geçmemiz gerektiğini bize bildirdiler. Mağaza müdürü olduğunu öğrendiğimiz bayan haklı olduğumuzu ama bir şey yapamayacaklarını bize bildirdiler Oğlum bir haftada ne yapmış olabilir ve ürünü bu hale getirmiş olabilir? Konu hakkında değişim ya da iade talebim vardır. Yardım rica ediyorum

26 Haziran 2024 10:54

26 Haziran 2024 10:52

26 Haziran 2024 10:51

Merhaba, Isparta İyaş Adım Adım mağazasından oğluma Vicco marka spor ayakkabı aldım, hem de hatırı sayılır bir rakama aldım. Oğlum bir hafta bile giymeden ayakkabının yanlarında yıpranma oldu. Durum için mağazaya gittik, ürünü aldılar ve bir ay beklettiler. Bir ayın sonunda bizi arayarak kullanıcı hatası dediler. Oğlum bir haftada ne yapmış olabilir ve ürünü bu hale getirmiş olabilir? Konu hakkında değişim ya da iade talebim vardır. Yardım rica ediyorum durumu ilgili arkadaşlara söylüyorum yapabileceğimiz bir şey yok deyip işin içinde çıkıyorlar diğer fotoları yükletmiyor

11 Ağustos 2023 03:08
Özkan sonuçtan çok memnun

27 Ekim 2023 10:34
"Teşekkürler"

27 Mayıs 2024 20:12
Minipicco Sökülme, Ön Kısımlarda Soyulma
Arif sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 11:32
"Sorunum çözüldü çok teşekkürler"

20 Eylül 2024 18:41
FLO Ayakkabı FLO'dan Aldığım Ayakkabı Tabanının Gıcırdaması Ve Sıkması