Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

adidas SuperStep Sahte Ayakkabı Satıyor

12 Şubat 2024 09:41

Aldığım ürünün kalıbı bozuk. SuperStep'ten adidas Falcon'un gri rengini aldım.
Yalnız ayakkabıyı aldıktan sonra 3. Giyişimde ayağımı korkunç ağrıttığını ayaklarımı içe bastırdığını ve doğal olarak ayağımdaki dış kemiklerin ayakkabı ile fazla temas ederek tahriş olduğunu fark ettim. Hayatımda daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım. İade'ye gönderdim hiçbir bilgi vermeden geri bana göndermişler.
Zannediyorum Çin ve Endonezya'dan orijinalin birebirini ürettiği ayakkabıları ithal edip burada satıyor. Çağrı merkezi de asla yardımcı olmuyor, robot gibi hep aynı şeyleri söylüyor.

08 Mart 2024 09:06

SuperStep isimli markadan aldığım Adidas Falcon ayakkabının ayaklarımı içe bastırdığını 37 numara ayakalarımla daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadığımı kalıbının bozuk olduğunu söyledim. Ayakkabıyı değişim yapmak istedim kabul olmuyormuş. Ayakkabıyı incelemeye gönderdim hiçbir bildirim yapmadan tekrar geri göndermişler, bir daha gönderdim yine dalga geçer gibi ger gönderdiler. Çağrı merkezi çalışanları birer robottan farksız zaten kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Zannediyorum bu ürün birebir muadil yapan ülkelerden (Tayland vs.) ithal edilip adidas diye satılıyor. Hayatımda bu kadar rahatsız bir Falcon hiç kullanmadım

08 Mart 2024 11:17

Kesinlikle hiçbir dönüş olmuyor

03 Haziran 2025 23:17

Tüketici Hakem Heyeti'ne gönderdim ancak kesinlikle adil bir değerlendirme yok yıllardır adidas kullanıyorum o ayakkabı maalesef fake.

29 Ekim 2025 23:04

Tüketici Hakem Heyeti de sanırım bu işin içerisinde. Süreç olumsuz değerlendirildi :)

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
18 Temmuz 2024 21:21

Özlem
12 Aralık 2024 22:52

Şükran
08 Aralık 2023 22:07
SuperStep Ten Alınan Adidas Ayakkabı Kısa Sürede Deforme Oldu.
Günay sonuçtan hiç memnun değil

Günay
13 Eylül 2024 11:40
Mete sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2024 23:25
Adidas Online Sürekli Hasarlı Ayakkabı