Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

Ademoğlu Servisinden Şikayetçiyim!

03 Aralık 2024 12:17

Ademoğlu Özel, Eşya-Kombi, Tamir, Servisi, bakım, beyaz, petek, temizleme" isimli firma, Siemens çamaşır kurutma makinemizin orijinal sıfır kart değişimini 7 bin karşılığında yaptı. Ödemenin 4 binini verdik,3 gün sonra geri kalanını vermek için anlaştık. Yeni kartı taktılar. Ancak makinenin kurutma performansı çok düşük olduğunu bildirdik, gelip kontrol etmelerini istedik. Israrla geri kalan miktarı istediler. Kabul etmedik tabi. Bize iki gün müddet vereceklerini, ödemeyi yapmazsak avukatlarının arayacağını söylediler. Müdürleri ile konuşmayı rica ettik. Konuşacak bir şey olmadığı için görüşemeyeceğini belirtmiş. Bizimle konuşan teknik servis elemanının tehditkar ve nahoş diyaloğuna haliyle çok sinirlenip kapattık telefonu. Daha sonra mesajımıza da yanıt alamadık Firmadan, çalışanlarından ve yaklaşımlarından, yapılan işten şikayetçiyiz. Yeni sıfır kart değişimi yaptıklarından da şüpheliyiz. Ön ödemesini 4 bin vermiş olduğumuz makinemiz kurutmuyor... İşlerini yapmayan firmanın mağduruyuz.

Büşra
Büşra

Merhaba, Samsun'd iş yapan Ademoğlu teknik kservis mi? Eğer öyleyse iletişime geçebilir miyiz?

Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Servis Ve İade Sözüyle Mağduriyet

06 Kasım 2024 13:38
Yanıltıcı Servis Ve İade Sözüyle Mağduriyet
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Özel Servis Mağduriyeti

17 Aralık 2024 15:27
Siemens Özel Servis Mağduriyeti
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 18:10