Seda sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Özel Servis Mağduriyeti

Siemens Özel Servis Mağduriyeti
17 Aralık 2024 15:27

03.12.2024 tarihinde bilmeyerek Siemens'in özel servisini aramıştım. 04.12.2024 tarihinde geldiler, evden kurutma makinesini alıp temizlemeye götürdüler. Biz 6. katta oturuyoruz ve asansör çalışmıyor, kurutma makinesini hiçbir şeye sormadan aşağı yürüyerek indirdiler. 1 gün sonra kurutma makinemi streçe sarılı şekilde getirdiler. Teslim edip gittiler. Teknisyenler gittikten sonra makineme baktım, 2 yıllık sıfır makinesini defolu şekilde getirmişler. 4449804 numarasını arayıp durumu anlattım, bize resim atın dediler. 0537*****37 numarasına makinenin defolu yerlerini attım, biz size döneceğiz dediler. Arayan soran olmadı, tekrardan ben aradım, hiçbir şekilde hatalarını kabul etmediler. Benim istediğim, defolayıp getirdikleri 2 parçamı değiştirmeleri. Kaç gün oldu, ne arayan var ne soran. Bugün de aradım, yine aynı şekilde 'size dönüş yapacağız' dediler, yine dönen yok. Bu şekildeki özel firmaları kapatsınlar, işlerini doğru yapmıyorlarsa ve bana özel servisiz demediler. Normal Siemens'in teknik serviste 2700 olan kurutma makinesi temizliği benden 4 bin TL aldılar. Lütfen gereğinin yapılmasını, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Emine
Emine

Merhaba sorun ne oldu acaba çözülebildi mi?

Aysın sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 15:56
"Sorunumuz giderildi. Muharrem Çiftçi bey e teşekkür ederim"
Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

Ademoğlu Servisinden Şikayetçiyim!

03 Aralık 2024 12:17