Adana Şehir Hastanesi Onkoloji Polikliniği Telefonlara Cevap Vermiyor

20 Eylül 2024 11:34

Adana Şehir Hastanesi onkoloji polikliniğinde takipli rektum ca hastası babamda akciğer metastaz 28 Haziran 2024 ten bu yana o tahlil sonucu bu tahlil sonucu komisyon tekrar tetkik tekrar sonuç. Hem gecikmeyin her gün aleyhinize deyip hem de telefonla oynayıp, yüzümüze bile bakmayan, bir kağıda yazi yazıp sekreter istem yapsın diye elimize verip sureci uzatan asistanlar. En son istenen ek biyopsi sonucu çarşamba günü çıktı dünden beri belki 30 kere aradım hem asistan doktorun dahilisini, hem poliklinik sekreterlerini telefona cevap verilmedi. 19.09.2024 komisyon günüydü dosyamız komisyona sunuldu mu bir karar alindi mi bilgi almak istedim, telefonlar açılmıyor. Metastazlı kanser hastası çok fazla ağrısı var 250 km mesafedeyiz, babam olmadan gitsem sıra almadan yine bilgi vermeyecekler, babam ile gitsem o yolu boşa çekmiş olabilir. Yeşil reçeteli ağrı kesiciler bile artık ağrısını dindirmiyor. Haydi Dr. Lar çok yoğun. Evet sekreterlerde yoğun ama orada nasıl keyif yaptıklarını sohbetleri muhabbetleri bölünmesin diye teli açmadıklarına defalarca şahit oldum. 8 senedir annem onkoloji hastası yaklaşık 3 yildir babam. Defalarca tanık olduğum için yazdım. Sadece öğrenmek istediğim dosyamız dun komisyona sunuldu mu, bir karar alindi mi?

Çağla sonuçtan memnun değil

Adana Şehir Hastanesi Onkoloji Pet Çekimi

27 Temmuz 2024 07:53
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Adana Şehir Hastanesi Biyopsi Sonucu Gecikmesi Tedavi Sürecini Aksatıyor

25 Ağustos 2025 13:22

Adana Şehir Hastanesi MR Sonucu Çıkmadı

14 Kasım 2023 13:14
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Cam Ve Sakura Başakşehir Hastanesi Patoloji Sonucu

26 Temmuz 2023 14:46