Adana Büyükşehir Belediyesi Adana'da İlaçlama Ve Temizlik Sorunları: Vatandaşlar Mağdur!

18 Temmuz 2024 02:03

Adana Adana olalı, böyle eziyet çekmemiştir. Bir türlü ilaçlama yapmayı beceremiyorsunuz. İlaçlama için haftada iki defa yapıyorsunuz o da şikayetler çoğalınca. Tüm vücudumuz sinek ısırığı oldu. Eve gelen uçan hamam böcekleri kocaman. Ve çekirgeler, bir de pisliğiniz yüzünden bir ısıran böcek daha türedi. Eğer evladım ya da ailemden yakınlarından biri, bir mikrop vs salgın hastalıkla karşı karşıya kalırsa, tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı buradan ifade ediyorum! Anlamıyorum, reklama, Billboard Lara verdiğiniz parayı, ilgiyi ilaçlama ihalesi için yapmıyorsunuz. Büyükşehir in ilaçlama araçları dahi yok vahim bir durum. Size oy verenlere yazıklar olsun. Ben vermedim. İste yıllardır şu beceriksizliğiniz yüzünden
Sadece medyatik olayım, adım duyulsun. İcraatın yoksa adını ne yapalım kardeş. Sokaklar çöp içinde, caddeler pislik. Geçen sene 10. Kat evimize Cardin fare girdi. Biz Çinli lerden ithal mallar alıyoruz sadece, hamam böceklerine talip değiliz. Kim istiyorsa o yesin. Gerçekten her akşam evde kocaman hamam böceği öldürüyoruz. Larva dönemi ilaçlama yapmanız lazım. Bırakın larva dönemini, siz ilaçlama yapmıyorsunuz. Bazı ilçe belediyeleri kendi bütçesinden ilaçlama yaptırıyor. İhale yapmayı dahi beceremeyen ama oy zamanı tüm bütçeyi buna ayıran baş bas bağıran gereksiz insanlarsınız benim gözümde. Sizinle çalışan belediye aracı şoförleri, çöp aracı sürenler, Belediye bazı personelleri de gereksiz. Kafalarına estiğini yapıp, şikayet edeceğim dediğimizde sen benim kim olduğumu biliyor musun, git kime edersen et, dahası küfür ve üste yürüme vs her türlü çir kef liği yapıyorlar. Cayi demli değil, personeli de dem li seçerseniz. Vatandaş bu dayılanmayı daha çok yaşar. Siz peş keş çektiniz diye, Adana nin suçu ne. Sakat babamı otobüs elinde yüklerle sırf pazar arabasına konuş diye otobüse almıyor. Şikayet edeceğim dediğinizde ben kimim sen biliyor musun, yürü git l. N nereye edersen et vs cümleleri duyuyorsunuz. Allah'tan insan haklarına saygılı ve bağlısınız he, yoksa halimiz nece olurdu.:) (! )

18 Temmuz 2024 02:17

Abi bu sene de verdiniz oyu, sinekler bizi takibe devam. Kazanınca dem oylarıyla davul zurna, çığlık ve 10. Yıl marşı. Ama sinekler yine bizi takibe devam. Şu an bedenimizde ısırılacak yer kalmadı. Sinek sabah uyanınca kan emmekten bayılmış halde bulunuyor. Şişmiş artık kan emmekten. Duba olmuş. Vallahi yazık oldu Adana ya, yazık oldu ülkeme. Hemen toplu taşıma zammı, ekmek zammı, yazarken sinek uçuyor ekranımdan bu arada. Ki şikayetler üstüne haftalardan sonra bugün ilaçladılar sözde, ama su sıkıyorlar galiba. İlaç işe yaramıyor.  Ne bu akıllı saat mi akıllı sinek mi. Hamam böcekleri de cabası. Yine gece saati ve uyku yok, yine sinek yine sinek... Gelecek seçime kadar kanım emilerek bitmez isem, siyasete katılıp koltuğunuza oturacağım. 1 hafta yeter bana, denemesi bedava ;) Bir de ben sade bir vatandaşım, şikayet etme hakkını neden kısıtladınız, ağır mi geldi doğrular? Görseldeki Miki mouse değil ha, this is cardon

25 Ağustos 2024 06:43

05 Temmuz 2023 08:33