Adalet Çocuk Kreşi'nden Şikayetçiyim

17 Temmuz 2023 16:11

2019 doğumlu kızımı hareketli olmasından dolayı 1 sene boyunca başarısı dışında şikayetlerini dile getiren bir öğretmen var kurumda. Üstelik kurumun mensup kurumu olduğu ve mensuplar çocuklarını mum gibi gidip gelmelerini ister diye belirten bir öğretmen, A** D***. Hakimin kızına tükürdü ve özür dilemedi diye öğretmenin, kızımın bebek sınıfı diye adlandırdığı sınıfa gönderdiğini, ki bu bir cezadır!
"orada küçük çocuklar bana bakıyordu, utandım, üzüldüm " diyen çocuğunuzun karşısında boynunuz bükülebilir... Bu yazdığım sadece ve sadece bir tanesi yaşadıklarımın haddi hesabı yok!

Gülnida
Gülnida

Aynı öğretmenin öğrencisi çocuğum ve aynı şekilde bakanlık personeli değiliz ama öğretmenden asla ayrım görmedik. Orta yolu bulmaya çalışan adaletli bir öğretmen. Gözüm asla arkada değil başarısı hakeza öyle. Çocuktur yapar ama tabi bir noktadan sonrası içinde çocuğu aile desteği ve öğretmen gözetiminde doğruya yönlendirmek gerekir. Çocuklarımız bizim için çok değerli ama onları geleceğe doğru hazırlamakta bizim en büyük görevimiz. Çocuktur sınırsız her şeyi yapar dersek sonrası gene anne babalar üzülür. Öğretmen de mutlaka amacı daha iyi olması içindir. Art niyet veya kasıt olmadığına kalben inanıyorum.

Muallime

Ogrwtmeniniz kendi ağzıyla zaten burası mensup kreşi diyor siz ayrımcılığa maruz kalmadınız diye başkaları da kalmıyor anlamına gelmesin. Bir gün ceza sınıfına maruz kalırsa çocuğunuz Nöbet ve ceza sınıfını ayırt edersiniz. Zira benim kızım da nöbet sınıflarında vakit geçiren bir çocuktu. Çok da iyi bilirim.

Ertan
Ertan

Bahsettiğiniz öğretmeni biliyorum a tarz bir problemle biz karşılaşmadık Ayrıcalıklar o bahsedilen bebek sınıfı 8 den önce ve 5 ten sonra ailesi tarafından alınmayan çocukların bekledikleri ortak alandır öğretmenimizden memnunuz her çocuk için çok ilgili ve hassastır biz çok yardımını gördük Ayrıca bakanlık mesubu da değiliz öyle bir pozitif ayrımcılığa denk gelmedik.

Muallime

Zaten ayrıcalık gören benim kızım. Size hiç denildi mi mensuplar çocuğu mum gibi gidip mum gibi gelsin istiyorlar diye, bunu öğretmeniniz söyledi zaten. Farklı kurumlardan öğrenci almıyoruz diye soylenild mi peki? Ya da çocuğunuz size sürekli şikayet olarak bahsedilirken, diğer çocukların velilerine benden bir isteğiniz var mi diye sorulursa ya da bugün a ogewncisi çok üzgündü neyi var annesi denilse... Ve niceleri buraya yazsam zaman yetmez... Yasamadan asla anlamazsınız yine de yasamamniz dileklerimle. Bir de çocuğunuz bir gün cezaya maruz kalırsa ayırt edersiniz nöbet sınıfıyla ceza sinifini...

FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu Şikayet

31 Temmuz 2023 13:37

İzmir Çeşme Ağaçkakan Anaokulu Şikayetçiyim

28 Şubat 2024 13:47
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mimar Sinan Eğitim Kurumları 8 Yaşındaki Çocuk Okuldan Kaçtı!

02 Ağustos 2024 12:32