Samsun Kavak Açık Ceza İnfaz Kurumu Şikayetim

31 Aralık 2024 12:08

Samsun Kavak Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan nişanlım adına yazıyorum; vardiyada görev yapan baş memur M** G** ve yanında bulunan A** b** göreve geldiklerinde kurumda bulunan hükümlülere bağırarak rahatsız etmekte, psikolojik şiddet uygulamaktadır. Aynı zamanda hükümlüler arasında olan şikayetlerde bu vardiyada bulunan memurlar hükümlülerin düzenini bozarak koğuşlarını değiştirmektedir. Kurum içerisinde sigara içmektedirler. Haksız yere adaletsizlik yaparak hükümlülere karşı kin ve nefret beslemektedirler. Bu konuyla ilgilenilmesini talep ediyor ve siz değerli devlet büyüklerimiz tarafından gereğinin yapılmasını arz ederim.

04 Mart 2025 15:02

Samsun Kavak Açık Ceza İnfaz Kurumunda vardiyada görev yapan baş memur M*** G*** ve yanında bulunan Alim başkan göreve geldiklerinde kurumda bulunan hükümlülere bağırarak rahatsız etmekte, psikolojik şiddet uygulamaktadır. Aynı zamanda hükümlüler arasında olan şikayetlerde bu vardiyada bulunan memurlar hükümlülerin düzenini bozarak koğuşlarını değiştirmektedir. Kurum içerisinde sigara içmektedirler. Haksız yere adaletsizlik yaparak hükümlülere karşı kin ve nefret beslemektedirler. Bu konuyla ilgilenilmesini talep ediyor ve siz değerli devlet büyüklerimiz tarafından gereğinin yapılmasını arz ederim. Bu konunun ciddiyetine varıp ilgilenilmesini talep ediyoruz.

Hayır gayet güzel bakıyorlar mahkuma sıcak kalorifer yanıyor hasta olan revire olmasa hastaneye kantin desen rahat ve güler yüzlü memurlar bende yattım orada verilen işleri görevleri yapsın problem olmaz orası sivil hayata bir adım geriden hazırlık orası bir okul gibi

Samsun kavak açık ceza infaz kurumunda bende yattım orada berberde hizmet ettim gönüllü olarak bütün memurlar alim başkan Mehmet başkan başta olmak üzere bütün memur arkadaşlar gayet iyi güler yüzlü yardımsever arkadaşlar bayan memurlarda aynı şekil Veysel müdür Nagihan müdür harun müdür hepsi gayet güzel ilgili ancak geçimsizlik var evet ama mahkum mahkuma yapıyor yapmasa daha iyi geçim olur temizlik olur hijyen olur İstanbul dan selamlar olsun berber Mustafa yakar a. 3

Adalet Bakanlığı Cezaevinde Güvenlik Ve İnsan Hakları İhlalleri

13 Ekim 2024 02:06