Ali sonuçtan memnun

Adak Grup (Adakonline.com) Adak Online Şikayet

27 Aralık 2023 19:30

21.12.2023 günü satın almış olduğum kedi kumunu aradan 5 gün geçmesine rağmen göndermeyerek, depocunun çıkış yapmadığını beyan eden arkadaşlar, 26.12.2023 günü kargoyu gönderdiler ve 27.12.2023 günü adresime gelen kargo beyaz bir çuval içinde ve kutular patlamış, kumlar çuvala akmıştı. Ben de kargoyu teslim almadan iade ettim. Şirkete ait olan 850'li hattı aradığımda K****** Hanım'a bu konuyu izah ettiğimde, paketlemenin daha iyi olması gerektiğini söyledim. Ancak, 'Ucuz olması için bu şekilde yapıyoruz.' şeklinde açıklama yapıldı ki bence uygun bir açıklama değildi. Ucuz olsun derken kolilerin patlaması milli israf olmuştu. Ücret iadesi istediğimde benden IBAN istediler, ancak ben kredi kartıma ödemenin iade edilmesini talep ettim. 'Deneyelim, olmazsa PTT'den göndeririz.' dediler. Ben bu kadar yıldır internetten alışveriş yaparım ve ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum; çok şaşırtıcı bir durum. Daha sonra başka bir görevli beni arayarak ürün ellerine geçince iade yapacaklarını söyledi. Ben de kendisine tam bir fiyasko olan ticaret politikalarını anlattım. K****** Hanım, duruma müdahale ederek beni aradı ve 'IBAN'ınızı atın, parayı iade edelim.' dedi. Ancak ben IBAN'ımı güvenlik açısından paylaşamayacağımı belirttim ve işleyiş neyse o şekilde iade yapmalarını istedim. Hanımefendi bana ekonomik olması için bu yöntemin tercih edildiğini anlatmaya çalıştı ama ben yine de kendilerine bu şekilde bir ticaret anlayışının olamayacağını söylediğimde kısmen azar işittim. Birbirimize iyi akşamlar dileyerek telefonu kapattık. Kendilerine göre haklı olabilirler ve düşük kar marjıyla çalışıyor olabilirler, fakat 5 gün sonra kargolama hatasını es geçip asıl olan müşteri memnuniyetini unuttukları için eleştiriyorum. Ben sadece yaşadığım olayı anlatıyorum, başka hiçbir amacım yok. Devletin bir an önce e-ticaret işine el atıp ciddi denetimler getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

20 Ocak 2024 22:08

Hala bahse konu şirketin para iadesi ile ilgili bana yansıyan bir gelişme yok.

30 Ocak 2024 12:48

Bugün firma görevlileri ile yapmış olduğum görüşme neticesinde iade hemen gerçekleşti.

Selin sonuçtan memnun

13 Eylül 2023 14:01