Acnturk Sigorta Kasko İptalinde Para İadesi Gecikmesi!

Ümit'in Teşekkür Mesajı
Merve Hanım özellikle süreçle ilgilendi. İadem yapıldı Teşekkürler

Acnturk firmasından 1 yıldır kasko yaptırıyorum. Bu yıl ( 7401947 ) numaralı poliçemi yenileme yaptırdıktan kısa süre sonra araç satışı gerçekleştirdim. Kaskonun iptali ve para iadesi için başvuruda bulundum. Ancak iptal edildiği söylendi ancak para iadem gelmedi.
Farklı firmada sigortam aynı anda iptal olup param iade oldu.
Ancak Acnturk firması neredeyse 1 ay olacak hala paramı iade etmedi. Paramın hızla iade edilmesini istiyorum.

14 Ekim 2024 09:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Sigortalımız, Başvurunuz tarafımıza ulaşmış olup, inceleme yapılarak tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağımızı bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, ACNTURK SIGORTA AŞ

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz üzerine tarafınızla yaptığımız görüşmeye istinaden prim iadenizin 16.10.2024 tarihinde gerçekleştirildiği görülmüştür. Tüm talep ve sorularınız için bize ulaşabileceğinizi bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, ACNTURK SİGORTA AŞ

Ümit
18 Ekim 2024 10:31

Merve Hanım özellikle süreçle ilgilendi. İadem yapıldı Teşekkürler

Değerli Müşterimiz, Memnuniyetiniz bizim için çok değerli olup, ilginiz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, ACNTURK SIGORTA AŞ

26 Nisan 2025 18:11

10476724 numaralı poliçemin iptal başvurusunu yaptım. Fakat her zaman hemen iade olan param hala iade olmadı. Zor durumda kaldım. Lütfen dönüş bekliyorum. Mağduriyetim giderilince yorumumu güncelleyeceğim

Acnturk Sigorta Kasko Poliçesi İadesinde Uzayan Süre Ve Belirsiz Yanıtlar Mağduriyet Yaratıyor

Acnturk Sigorta’dan önceki aracım için yaptırmış olduğum kasko poliçesini, aynı sigorta şirketinin başka bir araca geçiş...

Acnturk Sigorta Kaskomun İadesi Bir Aydır Yapılmıyor, Mağdur Ediliyorum

Acnturk’ten bir ay önce araç kaskosu poliçemi iptal ettirdim ve tarafıma yapılacak iade ücretinin ödenmesini bekliyorum....

1 Yorum

Acnturk Sigorta Kasko İptali Sonrası 50 Gündür Geri Ödeme Yapılmadı!

14 Temmuz 2025 tarihinde aracımı sattığım için Acnturk Sigorta üzerinden yaptırmış olduğum kasko poliçemi iptal ettirdim...

1 Destek

Acnturk Sigorta İnsanların Aklıyla Alay Ediyor

Acnturk Sigortaİnsanların Aklıyla Alay Ediyor

Deniz
Acnturk Sigorta Kasko Zararı Karşılamıyor!

Acnturk SigortaKasko Zararı Karşılamıyor!

İshak