Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri Acıbadem Hastanesi Kulak Burun Boğaz

31 Ocak 2024 22:55

30.01.2024 tarihinde Acıbadem Hastanesi kulak burun boğaz polikliniğine randevu alarak saat 09:00'da Op. Dr. M****** K****** hocaya muayeneye gittim. 2019 tarihinde sağ kulaktaki ileri derecede işitme kaybımdan dolayı askerlikten muaf olduğumu şehir hastanesinde ilgili tarihte yapılan abr raporunu gösterdim. Amacım sürecin verimli, anlaşılır geçmesi ve güvenli bir şekilde yol almaktı. İlgili rapora göre sağ kulak yüzde 90 duymuyordu. Sayın hocamıza neden duyma kaybı olduğunun sorusunu yönelttim. Çok kısa bir süre inceledi. Odyometri testi yapmadı hiçbir teste tabi tutmadı. Neden duymadığım konusunda bilgi vermedi. Hocam hem özel hayatım hem iş hayatım bitme noktasına geldiğini de söyledim. Sadece söylediği bugün bir işitme merkezine uğra cihaz kullan dedi. Bir işitme merkezine gittim. Bana işitme testi yaptırdınız mı sorusu yöneltildi. Bende yapılmadı dedim. İşitme testi yaptırmadan size uygun cihazı nasıl ayarlayacağız neden yapılmadı dedi. Muayene ücreti 1500 TL ödedim. Elimde neden duymadığım konusunda bilgi, veri yok. Kulak zarımda mı sıkıntı var, işitme sinirleri mi zayıf ameliyat ile duymayı DB olarak artırıl mı çözümü var mı? Gibi hiçbir yaklaşım maalesef alamadım. Bir umutla gittiğim hastaneden maalesef hayal kırıklığı ile karşılaştım.

01 Şubat 2024 09:52 (Şikayetten 10 saat sonra)

27753350 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Osman
Osman
15 Şubat 2024 14:45

Konu ile ilgili an itibari ile süreç; İki defa Acıbadem yetkilileri tarafından arandım. İlk aramada sorunu anlayama çalıştılar. İkinci aramada bu konu ile ilgilenen başka bir hastane doktoru önerildi. Bulunduğum şehirden önerilen doktorun yeri 750 km mesafede.

Ayca sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 16:21
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2024 16:21

Acıbadem Hastanesi Muayene Etmeden Muayene Ücreti İstiyor