Acıbadem Hastanesi Muayene Etmeden Muayene Ücreti İstiyor

19 Aralık 2023 00:09

18 Aralık Pazartesi günü öğleden önce Ankara Acıbadem Hastanesinin Kulak Burun Boğaz bölümünde A** T**** beyden randevu almıştım. Randevu esnasında temsilciye Allianz özel sağlık sigortamın olduğunu söyledim hastanenin anlaşması olup olmadığını sordum. Sigortanın hastaneyle anlaşmasının olduğunu ve hiçbir ücret farkı çıkmayacağını söyledi. Pazartesi günü randevuya geldim doktor bey detaysız bir muayeneyle birlikte kulağımdaki rahatsızlığın plastik cerrahinin görmesi gerektiğini söyleyip yönlendirme yaptı. Ne bir tedavi uyguladı ne bir müdahalede bulundu ne de ilaç yazdı. Biz muayeneyi diğer bölüme kaydıracağını düşündük ama buna rağmen muayene iptal edilmedi ve bizden katılım ücreti istendi. Katılım ücretini ödedikten beş dakika sonra doktor beyin asistanı gelip kulağımdaki rahatsızlığın tanısını yazdıklarında sigortanın bu tanıyı karşılamadığını söyleyip bizden 1109 TL kulak burun boğaz muayene ücreti talep etti. Kısacası muayene edilmeden doktor bey sırf başka bölüme yönlendirdi diye biz muayene ücreti ödemek durumunda kaldık.
Kulağımdaki rahatsızlık ağrı ve çok fazla kaşıntı yapan bir oluşum bunda sigortanın karşılamadığı şeyin ne olduğunu gerçekten merak ediyorum.
Bu şikayette adı geçen bütün kurumlardan şikayetçiyim. Haksız yere aldığınız muayene ücreti adı altında bu ücretin geri iadesini talep ediyorum.

19 Aralık 2023 08:23 (Şikayetten 8 saat sonra)

27278199 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 13:03
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Muayene Öncesi Eksik Bilgilendirme Ve Beklenmeyen Ücret Şoku

28 Ekim 15:50
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde Kimlik Sorunu Ve Kötü Muamele

20 Ocak 17:27