Vural sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi İzmir Çiğli Fahiş Fiyat Politikası

16 Mayıs 2024 21:18

14.05.2024 tarihinde İzmir Çiğli Acıbadem Hastanesi'ne gittik. Oğlumuz çok kusması sebebiyle çocuk acil servisine başvurduk, saat yaklaşık 23.00 idi. Acildeki çocuk doktoru, oğlumuzun kan testleri yapılmadan hemen hastanede yatış yapılması gerektiğini ısrarla söyledi. Kan testleri yapıldı ve küçük bir serum takıldı. Ancak, oğlumuz kesinlikle düzgün bir tedavi almadı ve doktorun tutumu hoşumuza gitmedi. 'Yine bekleyin, eğer kusarsa hemen yatıracağız' denildi. Oysa yatış yapılmadan başka bir serum takılabilir ya da iğne ile tedavi edilebilirdi. Tutumlarından memnun kalmadığımız için başka bir hastaneye gittik ve orada kan değerlerine göre yatışa gerek olmadığı, sadece serum verilmesi gerektiği belirtildi. Bu süreçte, kan testi ve serum için 7000 TL ücret ödedik ve tedavi olmadan hastaneden ayrıldık. Hastaneden ayrılırken doktorun reçete ettiği ilaçlar sadece Calpol ve bir prebiyotikti. Eğer bu kadar az ilaçla tedavi mümkünse, neden sürekli yatış yapılması gerektiği söylendi anlamadık. Daha önce defalarca geldiğimiz ve önceki adı Kent olan Acıbadem Hastanesi'nden bu sefer memnun kalmadık ve bir daha gelmeyeceğiz. Tedavi olmadan sadece yüksek bir ücret ödeyip ayrılmak zorunda kaldık.

17 Mayıs 2024 10:54 (Şikayetten 13 saat sonra)

28798954 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Vural
Vural
02 Haziran 2024 11:39

Biz size döneceğiz dediler ve halen geri dönüş yapan yok.

04 Kasım 2023 08:51
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 17:29
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Deneyimi

09 Şubat 2025 16:11

Yeşilköy Acıbadem Hastanesi'nde Yanlış Teşhis Ve Acil Durum

13 Ocak 2025 07:49
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Acıbadem Hastanesi'nde Yetersiz Hizmet Ve İletişim Sorunları

28 Ekim 2024 00:44