Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi İlgisiz Ve Yönlendirme Yapmaktan Başka Bir Şey Yapmayan Doktor

01 Ekim 2024 11:53

Acıbadem Ankara Hastanesi nöroloji bölümünde muayene için gittim, gitmez olaydım. Ben hayatımda bu kadar ilgisiz ve alakasız bir doktor görmedim. Doktorun ismi P****, soy ismini hatırlamıyorum. Muayene için odasına girdim, derdimi anlattım, 'şu bölüme gitmelisiniz, bu bölüme gitmelisiniz' diye sizi ancak yönlendirme yapabiliyor. Kan tahlilimi bile ben kendim istedim. Ultrason istedi, sonucunu gösteriyorum, tiroid nodülü gözüküyor. Bana söylemiyor, ben hasta olarak sonuç kağıdına bakıyorum, tekrar içeri girip soruyorum, 'onun için dahiliye bölümüne gitmelisiniz' diyor. Bunu benim mi sormam gerekiyor, anlamadım. Soru soruyorsunuz, kafasını sağa sola çevirmeler, sınırlı bir şekilde. Muayene süreniz en fazla 5 dakikadır, fazlası olamaz. Sırada hasta olsa anlarım, her gittiğimde bomboş, müsait. Bundan dolayı da hastalığınızı tam olarak anlatamıyorsunuz.

01 Ekim 2024 14:48 (Şikayetten 2 saat sonra)

30241066 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Yanlış Tedavi Ve Haksız Ücret Talepleri!

20 Aralık 2024 09:51

09 Aralık 2024 11:30

23 Ekim 2023 19:57
İklil sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 15:40

Acıbadem Hastanesi Kategorileri