Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Ankara Da Acı Tiyatro.

20 Ekim 2023 02:26

14.10.2023 tarihinde acibadem Ankara hastahanesine eşimin karaciğer biyopsi ameliyatı için gittik. Doktorumuz İ***** k***** dı. Bize dış kaynaktan b**** hanim eşlik etti. Sonra anestezi doktoru sarışın bir bayan geldi. Eşimi öylece sivil üstünle damar yolu açtılar ve ameliyathanenin önüne kadar yürüterek getirdiler. Öylece eşimi sivil üstünle ameliyata aldılar. Kapının önünde anestezi doktoru bayan dış kaynaktan b**** hanıma hasta böyle getirilir mi ya yolda fenalaşsa tansiyonu düşse diye sert bir şekilde çıkış yaptı. Sonra eşimi ameliyathaneden geri çıkarttılar. Neden.? İçeride geçen konuşmada hemşiremiz eşimin üstünü çıkarmadan ameliyat elbisesi giydirilmeden yaparız bir şey olmaz yandan iğneyle girilecek nasılsa demiş. Anestezi doktoru da olur mu öyle şey tansiyonunu EKG sini kontrol edeceğim diyerek tepki göstermiş bu arada bu konuşmaların hepsini eşim masada duyuyor. Bakar mısınız kalitesizliğe hastaya verilen değere. Eşimin tekrar üstünü çıkardılar alt eşofmanı durur vaziyette ameliyat elbisesini giydirdiler damar yolu da açık bir şekilde. Gözlerime inanamadım bu hastahanede nasıl böyle büyük hatalar olabilir bir an kendimi dışkapı SSK da zannettim. Ameliyat esnasında o eşofmanın lastikli kenarı iğneye gelse iğne kırılsa bunun hesabını vebalini kim ödeyecek. Ameliyat bitti eşimi çıkardılar. Acilde oda gibi bir bölüme. Bir baktım hasta bakıcı veya erkek hemşire herhalde. Bir kabın içinde eşimin karaciğerinden alınan parçayı masanın üzerine koymuş. Ya yere düşse patlasa kab. Hesabını kim verecek. 4 saat kadar kaldık çıkış yapacağız. Önümüze 520 TL civarı bir ödeme çıkardılar. Bende ödemeyeceğimi bağlı bulunduğum sandığın bunu karşılayacağını söyledim. Bizi tam 20 25 dakika beklettiler eşim ameliyattan çıkmış ağrısı var. Kanama riski var. Eşimin canını hiçe sayıp 500 TL nin pesine düşmüşler. Yazıklar olsun hastanın canını sağlığını hiçe sayıp sermaye gibi gören bu zihniyete.

profile profile
20 Ekim 2023 08:42 (Şikayetten 6 saat sonra)

26580503 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 2025 18:26

13 Temmuz 2023 14:31
Ela sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 22:55
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi İş Ahlakı Ve Disiplini

10 Ocak 2024 13:02