Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Academic Tour İstanbul Turunda Rehberlik Ve Program Sorunları!

14 Ağustos 2024 00:01

İstanbul turunda a***** Hanım bize rehberlik etti. Genel olarak her yeri vaktinde gezdik, otel ve yemekler güzeldi, pek sorun yaşanmadı. Olumsuz yanlarına gelecek olursak:
- İlk olarak, program gereği dinlenmeden bavulumuzu otele koyamadan Çamlıca Tepesi'ne çıktık. Sabahın 7'sinde millet daha gözünü açamadan kimse yoktu ama biz kahvaltı bile yapamadık çünkü orası 9'da açılıyormuş, başka yerde yaptık.
- İkincisi, Galata Kulesi programda kelime oyunu yaparak bize Galata Kulesi'nin 300 TL olduğunu söyledi. Herkes de öyle anladı fakat gidince Galata Kulesi'nin Müze Kart ile girildiğini, gece mesai dışı olduğu için ücret alındığını öğrendik. Ayrıca İstiklal Caddesi'nde gezerken bilerek Galata Kulesi'ni belirtmedi ki akşam götürsün ve ekstra ücret alınsın diye.
- Cami ziyaretlerinde ibadet etmek için çok az vakit ayırdı.
- İstanbul turu için ayaklarına güvenen gitsin çünkü Eyüp Sultan ve Topkapı için servislere genel olarak yürüme mesafesi çok uzundu, ayaklar pert oldu. Bir daha tercih etmeyeceğim.

21 Mayıs 2025 15:41

2024 Ağustos İstanbul turunda A***** Hanım'ın tur gezdirmesinde, bilerek Galata Kulesi'ni gezdirmeyip akşam ekstra para istediler ve Ayasofya Camisi'ni gezdirirken namaz kılmamıza izin vermedi. Turu çok aceleyle gezdirdi, tur bitince de bahşiş topladı. Bu davranışlar hiç hoş değildi.

12 Eylül 2023 12:19

10 Eylül 2023 11:02