Esra sonuçtan çok memnun

Abdi İbrahim Cold Away C Tablet İncelenmeli!

Abdi İbrahim Cold Away C Tablet İncelenmeli!
20 Ekim 2023 14:41
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Burun akıntım var diye aile hekimine gittim. Soğuk algınlığı ilaç yazsın diye. Doktor Cold away c yazmış aldım. İlaç sabah akşam 2 tane içtikten sonra sabahına karnım gürül gürül ve ishal oldum mide bulantısı ve midem ağrıdı üşüme de oldu. İlaç hemen incelenmeli iyileşeyim diye içerken daha beter olmak.

20 Ekim 2023 17:45 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Esra
Esra
23 Ekim 2023 19:54

Teşekkürler

Yorumlar (5)

Cihan
Cihan

13 yaşındaki oğlum ateşli hastalıktan dolayı hastaneye götürdük doktor bu ilacı yazdı içer içmez çocukta görme bozukluğu halsizlik baş dönmesi oldu bilmediğimiz için akşam tekrar verdik çocuğu rabbim tekrar bize geri verdi acilde bu ilacın yan etkisi olduğu söylendi ilacı direk çöpe attım

Sedat
Sedat

Sincan Fatih hastanesine gittim boğazım ağrıyor diye coldawayc yazmış arkadaşların dediği gibi birtane kullandığım kafanı yerinde tutamıyorsun bu ilacın incelenmesine bende katılıyorum

Acer
Acer

Ben de içtim sersemlik baş dönmesi var gerçekten bu ilaç mutlaka bir inceleme den geçsin İnsanlar sizlere güvenip alıyor

Bilal
Bilal

Doktor yazdı eczaneden aldım içinden bir tane attım kusmadan ölecektim kalbim duracak şekliyle geldim nasıl bir ilaçmış tedavi mi olacaktın yoksa mezarımı mı kazacaktım anlamış değilim

Hakn
Hakn

Bence Coldaway hap İyileştirmiyor daha kötü yapıyor kesinlikle bu marka incelenmeli

Yan Etkileri Ağır Olan Antibiyotik

12 Mart 2025 21:06