16 Kasım 2024 10:39

İburamin Zero, doktor reçetesiyle ilk kez aldık ve 4 yaşındaki kızım için boğazda hafif enfeksiyon teşhisi kondu, burun akıntısı vardı. Buradaki şikayetleri okuduğum için sabah akşam içilecek denmesine rağmen akşam 1 doz verdim. Terleme oldu. Ertesi gün akşam 2. dozu içirdim, sabah bütün vücudu kızarıktı, döküntü yapmış. Soğuk algınlığı ilerlemesin diye kullandık ama zararı faydasından fazla oldu. Hem de 2 kaşık (5 ml) içmeyle. Daha da içirmem. Buraya yazanlara teşekkür ederim, tedbirli olmamı sağladılar. Bu ilacı bu şekilde üreten, satan, yazan doktorlar da belki okurlar. Burnumuz hala akıyor ama vücudumuzun her yeri kaşıntılı kızarıklarla dolu, faydası yok zararı çok.

Yorumlar (5)

Gülay
Gülay

Bizde dün aldık ama ateş düşmüyor öksürük gitmek bilmiyor ben snlamsdim şu anlık kızarıklık yok şükür. Sabah kontrol edeceğim aç karınla verdim çünkü bir şey yemiyor. Mecburen. Belkide aç karınla verilincede yan etki su olma olasılığı. Oluyor. Rabb'im şifa versin. Vallahi zor. Ve bende hayayim. Ne olacak bilmiyorum.

Bora
Bora

Geçmiş olsun vallahi şikayetleri okuyunca Rabbime şükrediyorum benim çocuklarda aynı bu ilacı kullanıyorum çok faydasını gördüm alerji falan olmadılar aksine öksürük için çok faydalı 10 dakika içinde öksürüğü kesiyor hâlâda kullanıyorum misafirliğe gittim yine yanımda götürdüm bize faydası çok oluyor sizlere de geçmiş olsun diyorum

Yeşim

Bizde de döküntü oldu. Ne zaman geçti acaba. Bizde İburomin zero kullandık. Bu pazartesi kabarmalar oldu. Doktora götürdük. Zatien ve zrytec şurup kullanıyoruz. Ne zaman geçiyor döküntüler

Yeşim

Böyle kabartılar oluştu. Pazartesi çok yoğun oldu, hastaneye götürdük zatien ve zrytec verdiler. Ama ara ara tekrar kabartılar oluyor sonra kendiliğinden geçiyor. Birden ateşi de çıkmaya başladı. Sadece kafada ve başta sıcaklık var. Karın ağrısı vs şikayetlerde var mıydı sizde.

Burcu
Burcu

İlacı kestikten 2-3 gün sonra kaşıntılar geçti 1 hafta sonra gözle görülür bicimde azalma oldu ama dokunduğunuzda pütürlü bir cilt vardı hala vücutta tam olarak geçmesi 2 hafta sürdü Ama dudak üstünde burnuna yakin yerlerde oluşan kızarıklar vardı ki onlar yara oldu ve daha yeni iyileşti

07 Kasım 2024 16:46

07 Mayıs 2024 17:56