12 Temmuz 2024 17:17

Hasarsız nakliye edilen bir tek mobilyamız bile yok. Hızlı taşınabilmesi adına hepsini özensizce söktüler. Söktükten sonra çoğunu monte bile etmediler. Her şey taşındıktan sonra anlaşılan fiyata razı gelmediler oysaki eşyaları görüp ona göre fiyat vermişlerdi.

Kaç kilo adam dolaba basarak üstünü sökmeye çalıştı o da haliyle kırıldı. Bir de bu kadar şeyin üstüne ekstra para isteyince insanı zıvanadan çıkarıyorlar. Üstelik zaten firmanın iki aracı olduğunu iki ayrı patron olup iki ayrı hizmet bulunduğunu söylediler.

Yorumlar (11)

Dinar içinde evimi taşımak için lider nakliye firması ile konuştum fiyat anlaşmamızı yaptık dedikleri gün ve saat başlayıp dedikleri saat bitirdiler eşyalarımı tertemiz sarıp poşetleyip kapı ve duvarlara zarar vermeden güler yüzlü bir şekilde taşıma işimizi yaptılar kendilerine teşekkür ederim

Nur
Nur

32 lider nakliyata eşyalarımı taşıttım bu ikinci taşınmam daha önce de onları tercih etmiştim eşyalarım sıfır olmasına rağmen hiçbir hasar görmedi her şey çok özenli paketlendi kendi eşyaları gibi sahiplenip taşınmama yardımcı oldular aldıkları parayı sonuna kadar hakenden tek firma diyebilirim tekrardan Ramazan beye çok teşekkür eder herkese tavsiye ederim.

Ecrin
Ecrin

Bir hafta önce evimizi taşıdılar çok memnun kaldık bu söylenene inanamadık özenle tek bir çizik kırık olmadan taşıdılar güler yüzlü ekibiyle herkese tavsiye ederim

Erkan
Erkan

Bugün Evimi 32lider nakliyata taşıttım. Bütün eşyalarımı özenle paketleyip taşıdılar. Sanki sıfır eşya gibi davrandılar. Gelen arkadaşlar güler yüzlü ve işini bilen kişilerdi. Eşyaları nasıl getirdilerse aynı şekilde kurulum sağladılar. Gönül rahatlığı ile eşyalarınızı taşıtırabilirsiniz.

Melike
Melike

Biz cuma günü Isparta dan Eskişehir'e taşındık. Bu kadar hızlı toplanıp bu kadar hızlı yerleştirdikleri başka yerde görmedim. Çok temiz ve titiz çalıştılar emeklerine sağlık o kadar yol bir tane çizik ve kırılma olmadan geldi sıfır esya gibi özen gösterdiler sürekli eksik var mı diye sordular. Çok uğraştılar emeklerine sağlık herkes gönül rahatlığı ile tercih edebilir

Ramazan

Yeni evinizde güle güle oturun efendim önceliğimiz müşteri memnuniyeti 32 lider nakliyat olarak yeni görev yerinizde başarılar dileriz

İbrahim
İbrahim

Gayet başarılı tam bir ekip çalışması bütün eşyalarımızı özenle paketlediler özenle söküp özenle montajladılar bir tane eşyamızda ufak çizik bile yok Taşınacak arkadaşlara Tavsiye ederim Teşekkürler 32 Lider nakliyat

Esat
Esat

Benim bugün evimi taşıdılar gayet özenli düzgün bir şekilde hızlı gayette memnun kaldım herkese de tavsiye ederim

Ramazan

Buse hanım 32Lider nakliyat kurumsal bir şirkettir numara bırakın şikayetinizle ilgili sizi arayalım ayrıca benim mobilyacım 100 kilo değil bir de iki tane aracımız yok araştırabilirsiniz bizi başkasıyla karıştırıyorsunuz ya da karalamaya çalışıyorsunuz

Asude
Asude

Kesinlikle çok güzel taşıdılar. Hem bu kadar hızlı hem özenli olmalarını beklemiyorduk. Hiçbir eşyamız zarar görmeden taşındık. Çok sıcakkanlı ve samimi bir ekip. Sürekli bir eksik var mı diye sordular. Aldıkları ücret helal olsun. Çok temiz işçilik yaptılar.

Fatime
Fatime

İki gün önce evimizi taşıdılar. Son derece hızlı pratik ve özenliydiler. Bir bardak bile kırılmadı. Hiçbir beyaz eşya veya mobilyam çizilmedi bile.cok hızlılardı biz yetişemedik hatta hızlarına. Sonrasında da defalarca yapabileceğimiz bir şey var mı bir eksik var mı diye sordular herkese tavsiye ederim. Hızlı dakik özenli bir nakliyatçı arıyorlarsa lider nakliyatı tercih edebilirler.

Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

Karamürsel Yonca Nakliyat Yonca Nakliyat Pişmanlık

30 Temmuz 2024 21:50
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Samet Nakliyat Fatura, KDV, Yolda Çevirme Deyip Ekstradan Para İstediler.

04 Haziran 2024 23:27
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 22:24