Pınar sonuçtan hiç memnun değil

3film Yapım Ekibi Tarafından Mağdur Edildim

10 Ağustos 2024 14:05

2023 yılı haziran ayında 3 film yapım ekibi tarafından mağdur edildim. Bizi arayıp Gaziantep'te bir otele görüşmeye çağırdılar. Orada bizi ikna edip bize bir egitim vereceklerini bunun için bizden 3000 TL istediklerini söylediler. Ödemeyi kartla yaptık. Biz oğlum için başvurmuştuk 4 aylıktı oğlum. Bizi bir ay sonra hemen çağırıp oğlumun kesin bir reklam veya dizide oynayacağını söylediler. Egitimi online alarak tamamladık. Sonrasında kendilerini aradığımızda ulaşamadık ne telefonları açtılar ne mesaja döndüler bunun üzerine ben 2023 yılında şikayet vara şikayette bulundum. Ama beni 10 gün önce arayıp şikayetimi gidereceklerini para iadesi yapacaklarını karşılığında şikayetimi kaldırmamı istediler kabul ettim şikayeti kaldırdım ama ne para iadesi oldu ne bir şey. Şimdi yine kullandıkları hattı iptal etmiş telefonlara bakmıyorlar

Medet
Medet

Paranızı geri almak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup geri alabilirsiniz. Çünkü onların eğitim ve sertifika verme yetkileri yok.

Pınar
Pınar

Nasıl başvuracağız acaba bu konu hakkında bilgi verir misiniz acaba

Cemre
Cemre

Beni de kaç gündür oyalıyorlar. Şikayette bulundum bende para iademi istiyorum diye paramın iadesini almadan şikayetimi kaldırmam dedim

Miray
Miray

Tekrar para isdedilermi

01 Aralık 2023 23:53

3 Film Yapım Söz Verilen Hizmetler Gerçekleşmedi

20 Eylül 2024 16:34
Aslınur sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 17:02