17 Mayıs 2024 17:31

84 yaşındaki annem için 03:30 sularında 112 acil servisi aradık. İkisi kadın biri erkek şoför 3 kişi geldi. Hastamızın durumunun kritik olduğunu, 5 ay önce kalça kırığı ameliyatı geçirdiğini ve hala fizik tedavi gören hasta olduğunu nefes alıp vermekte sorun yaşadığını söylememize rağmen sedye çıkarmadan hastamızı yürüttüler. Sedye neden çıkarmıyorsunuz şeklinde uyarılarımıza yanıt vermeyip sessiz kaldılar. En sonunda dayanamayıp siz buraya sorunmu yaratmaya geldiniz diye serzenişte bulundum ve türbanlı bayan bana sorun yaratsak ne olur şeklinde yanıt verdi. Yaşadığı sorunla birlikte hastamız Medical Park Bahçelievler hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır. İlgili makamlara şikayetimdir. Bu çalışanlar hakkında gerekenler yapılmazsa elimdeki ses ve görüntü kayıtlarını medyaya verip sağlık bakanlığını ve ilgili çalışanları mahkemeye vermekte kararlıyım.

Ceza olarak ne verdiler acaba. Size bir abi tavsiyesi düşünceli bir birey olup gece 3 e kadar hastanızı bekletmeyin.

İsmail

Gece yarısı ambulans ihtiyacı olanların düşüncesizce ve keyfe keder bir şekilde bunu yaptıklarını size ne düşündürüyor merak ettim.

Peki siz kendi rızası olmadan insanları kameraya çekip yayınlamanız ne kadar normal 🫣🫣🫣

İsmail

Suçu işleyenleri teşhir ediyorum, kimsenin rızasını almam gerekmiyor. Sizin argümanınızla bakacak olursak internette ve TV de hiçbir suçlunun teşhir edilmemesi gerekiyor. Hepsi aynı vurdumduymazlıkla devam etsinler hayatlarına. Sağlık Bakanlığı inceleme yaptı, ilgili kişilere gerekli cezaları da verdi zaten.

Nuriye sonuçtan hiç memnun değil

Ambulans Ekibinin İhmali Annemi Ölümün Eşiğine Getirdi

02 Haziran 11:17